Menu


ΑΝ είστε προετοιμασμένοι για να γίνετε κάτοχος ενός κουνελιού, ως κατοικίδιο ζώο και κυρίως ως κατοικίδιο ιδανικό για τα παιδιά σας και έχετε επίσης κατανοήσει τις βασικές αρχές σωστής συμβίωσης με ένα κατοικίδιο κουνέλι, τοτε υπάρχουν κάποιες ΡΑΤΣΕΣ ΚΟΥΝΕΛΙΩΝ που είναι ιδανικές για μια πολύ καλή συγκατοίκηση κουνελιού και παιδιών. ΝΑ θυμάστε όμως πάντα ότι και τα κουνέλια έχουν τις δικές τους μεμονωμένες προσωπικότητες ακριβώς όπως συμβαίνει και με τους ανθρώπους. Δεν είναι όλα τα κουνέλια μόνο χάδια, αγάπη και χαρά.

ΚΟΥΝΕΛΙ ΣΑΣΕΞ
Αυτή είναι μια αρκετά νέα φυλή κουνελιού με ωραία εμφάνιση και αξιαγάπητο χαρακτήρα. Κουνέλια μεγάλα κατάλληλα σαν κατοικίδια ζώα για τα παιδιά. Η συμπεροφορά τους είναι παρόμοια με αυτή των σκύλων Λαμπραντόρ. Διακρίνονται για την φιλικότητα τους, και την δραστηριότητα τους!

ΚΟΥΝΕΛΙ ΙΜΑΛΑΪΩΝ
Ένα δημοφιλές παιχνιδιάρικο κατοικίδιο ζώο ιδανικό για τα παιδιά και το σπίτι. Είναι κουνέλι μικρού μεγάθους, γενικά πολύ ήρεμο από τη φύση του και ιδιαίτερα φιλικό. Είναι έξυπνο, παιχνιδιάρικο, κοινωνικό, αρέσκεται στην παρέα και είναι συνήθως εξαιρετικό στην επαφή του με τα παιδιά. Τα κουνέλια Ιμαλαϊων είναι πολύ ανεκτικά, λατρεύουν να είναι αγκαλιά και σχεδόν ποτέ δεν δαγκώνουν.

ΚΟΥΝΕΛΙ ΑΒΑΝΑΣ
Ας σημειωθεί ότι πρόκειται για υπάκουο και εξαιρετικά φιλικής ιδιοσυγκρασίας κουνέλι. Επίσης, μπορεί να είναι παιχνιδιάρικο (ανάλογα με την διάθεση του), και γρήγορη και εύκολα δένεται με τους ιδιοκτήτες του. Είναι το κουνέλι που εύκολα συμμετέχει σε εκθέσεις, λόγω του καλού χαρακτήρα του.

ΚΟΥΝΕΛΙ ΚΛΑΣΣΙΚΟ CHINCHILLA
Είναι ένα κουνέλι υπάκουο και ήμερο. Χαρακτηρίζεται από την πολύ απαλή και μεταξένια γούνα του. Είναι ζώο ευφυές, περίεργο και παιχνιδιάρικο, που συνεχώς επιδιώκει την προσοχή σας. Τα Chinchilla είναι συνήθως καλά, έως πολύ καλά και ανεκτικά με τα παιδιά, καθής επίσης προσαρμόζονται εύκολα στο περιβάλον του σπιτιού.

ΚΟΥΝΕΛΙ ΑΡΛEΚΙΝΟΣ
Εδώ έχουμε ένα κουνέλι παιχνιδιάρικο, υπάκουο, και ευφυές. Λατρεύει τις αγκαλιές και αφήνεται στα χάδια. Πρόκειται για μια εξαιρετικής επιλογής χαρακτήρα ειδικά για παιδιά. Είναι ένα κουνέλι που ακούει και ανταποκρίνεται στο όνομα του και είναι εύκολα εκπαιδεύσιμο με το κιβώτιο απορριμάτων. Έχει ευγενικό χαρακτήρα, και είναι ιδανικό ως κατοικίδιο ζώο για συγκατοίκηση με τα μικρά παιδιά.
ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΡΑΤΣΕΣ ΚΟΥΝΕΛΙΩΝ ΓΙΑ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ

Δημοσίευση σχολίου

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΦΟΡΤΩΣΗ

 
Top