03/11/12

Ένας ζωηρούλης γάτος από το Ντέβον της Αγγλίας υποχρεώθηκε να αλλάξει σπίτι επειδή ενοχλούσε τους γείτονες με τα... ερωτικά του καλέσματα.Ο Ρίο είναι 18 μηνών και έχει ορμές. Αυτό έχει γίνει αντιληπτό όχι μόνο από τις γατούλες της γειτονιάς, αλλά και από τους περίοικους, οι οποίοι δεν μπορούν να ησυχάσουν από τις φωνές του!Οι γάτοι που θέλουν να ζευγαρώσουν βγάζουν κραυγές που θυμίζουν κλάμα μωρού. Σε κάποιες περιπτώσεις, όπως αυτή του Ρίο, οι κραυγές είναι πολύ ενοχλητικές και ξεπερνούν τα... επιτρεπτά ντεσιμπέλ.Οι ιδιοκτήτες του ερωτιάρη γάτου αναγκάστηκαν να τον στείλουν σε σπίτι συγγενών τους, έως ότου ηρεμήσει λίγο. Ωστόσο, δηλώνουν πολύ απογοητευμένοι από τους γείτονες οι οποίοι έφθασαν στο σημείο να καλέσουν την Αστυνομία. «Πρέπει να καταλάβουν ότι πρόκειται απλώς για ένα ζωάκι», λένε.

Δύο ελληνικοί ποιμενικοί και μια αλεπού έπεσαν νεκρά από δηλητηριασμένα δολώματα στην περιοχή του Εθνικού Δρυμού Πρεσπών.Οι φύλακες του Φορέα Διαχείρισης του Δρυμού εντόπισαν στη χαράδρα του

Ο καρχαρίας, μήκους 3,5 μέτρων, ξεπήδησε από τη θάλασσα για να πιάσει τη φώκια, όμως δεν υπολόγισε σωστά, με αποτέλεσμα εκείνη να ισορροπήσει τελικά στη μύτη του.Οι τουρίστες που βρίσκονταν στην περιοχή και είδαν το περιστατικό έμειναν έκπληκτοι. Κάποιοι μάλιστα τρομοκρατήθηκαν και άρχισαν να κλαίνε.Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα η φώκια ξεγλίστρησε από τη μύτη του καρχαρία και βούτηξε στο νερό, όμως εκείνος συνέχισε να την κυνηγά οπότε κανείς δεν ξέρει αν γλίτωσε από τα σαγόνια του.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget