04/16/12

Αυτοί οι κύκνοι ανήκουν στο είδος Mute Swan (Cygnus olor) και ονομάζονται αθόρυβοι, αφού είναι οι λιγότερο ομιλητικοί ανάμεσα στα είδη των κύκνων.Έχουν μήκος 125 με 170 εκατοστά και απαντώνται συνήθως στην Ευρώπη και την Ασία. Στην φωτογραφία που ακολουθεί πρωταγωνιστούν μερικά από τα 600 αθόρυβα πτηνά που κατοικούν στη μοναδική φωλιά-αποικία του είδους στο Dorset της Αγγλίας. Οι κύκνοι γυρίζουν στη φωλιά τους για να μεγαλώσουν τα μικρά τους.

Ο Dave Wheeler από τη φωλιά στο Abbotsbury του Dorset δήλωσε ότι τα πτηνά επιστρέφουν από το μήνα Φεβρουάριο στην περιοχή, έχοντας περάσει το χειμώνα σε άλλα μέρη. Τα πρώτα αυγά αυτού του είδους των κύκνων αναμένονται στις 30 Απριλίου.

Ο φωτογράφος της άγριας φύσης, Richard Austin, τράβηξε τη φωτογραφία όταν οι κύκνοι πλησίασαν στην άκρη μιας λιμνοθάλασσας για να πάρουν την τροφή τους από τους υπεύθυνους της αποικίας.

Αψήφησε τα διερχόμενα αυτοκίνητα για να είναι δίπλα στο νεκρό σκύλο που χτυπήθηκε από όχημα. Το βίντεο από κεντρικό δρόμο του Λος Άντζελες που δόθηκε στη δημοσιότητα δείχνει το μαύρο λαμπραντόρ να στέκεται ακίνητο δίπλα στο θηλυκό επίσης λαμπραντόρ που

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget