03/17/11

Μια αγέλη από δέκα αδέσποτα σκυλιά περνούσαν από τη διασταύρωση των Οδών Μετεώρων και Αλεξάνδρας στα Τρίκαλα αλλά τρία από αυτά, έβαλαν στο «στόχο» μία γυναίκα και το παιδί της.Έντρομοι μάνα και παιδί άρχισαν να φωνάζουν, τα δύο σκυλιά απομακρύνθηκαν αλλά το ένα με τα σάλια του να τρέχουν από το στόμα, προκάλεσε τρόμο καθώς επέμενε και δεν απομακρύνονταν.Περαστικός οδηγός αυτοκινήτου άρχισε να κορνάρει για να τρομάξει το σκυλί, κάτοικος της περιοχής άρχισε να

Τις τελευταίες εβδομάδες η σκυλίτσα Σαρδέλα, η μασκότ των Ράδιο Αρβύλα έχει πάθει κατάθλιψη. Κάθεται ξαπλωμένη, κρύβεται πίσω από καλώδια και δεν δεν είναι πολύ χαρούμενη. Ο Στάθης, ο ιδιοκτήτης της, εξήγησε το γιατί. Υιοθέτησε δεύτερο σκυλάκι και η κυρία Σαρδέλα ζήλεψε!Όπως είπε στον αέρα της εκπομπής ο Στάθης, ο λόγος που η Σαρδέλα είναι «down», είναι το νέο θηλυκό σκυλάκι που υιοθέτησε αφού το βρήκε... παρατημένο έξω από την πόρτα του!
adespoto-gr

Τα αρπακτικά πουλιά είναι η κύρια κατηγορία άγριων ζώων που παραλαμβάνει κάθε χειμώνα ο Σύλλογος Προστασίας Άγριας Ζωής ΑΝΙΜΑ. Από αυτά, δυστυχώς, ένας μεγάλος αριθμός είναι πυροβολημένα παρότι το κυνήγι και η θανάτωσή τους απαγορεύονται αυστηρά.Φυσικά δεν λείπουν τα ατυχήματα από τροχαία, όπως ο Βαλτόμπουφος (Asio flammeus) από την Κάρπαθο..

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget