03/06/11

Υπομονετικά περιμένει το γαϊδαράκι της φωτογραφίας για να τελειώσει η έντονη βροχόπτωση.Ο ιδιοκτήτης του γαϊδαρου όμως προνόησε και τον προστάτεψε από τη βροχή, σκεπάζοντάς τον με πλαστικό.Η φωτό τραβήχτηκε από χωράφι στην περιοχή του Ναυπλίου.

Σε έξι μήνες φυλακή με τριετή αναστολή καταδικάστηκε νεαρός ιδιοκτήτης σκύλου ράτσας pitbull , μετά από μήνυση που υπέβαλε εναντίον του γυναίκα την οποία είχε τραυματίσει το τετράποδο.Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο νεαρός είχε αφήσει τον σκύλο στο μπαλκόνι του, δεμένο με το λουρί αλλά το ζώο κατάφερε και διέφυγε. Άρχισε να... βολτάρει στην περιοχή του ΑΤΕΙ αλλά βλέποντας τη συγκεκριμένη γυναίκα που περπατούσε αμέριμνη στο δρόμο, της επιτέθηκε , την έριξε στο έδαφος με αποτέλεσμα να την τραυματίσει στα πλευρά και την ωμοπλάτη. Για καλή της τύχη εκείνη τη στιγμή περνούσε από το σημείο ένα μηχανάκι, ο οδηγός κινήθηκε προς την πλευρά του σκύλου, το ζώο φοβήθηκε και έφυγε. Μάλιστα σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, ο οδηγός με το που αντιλήφθηκε το συμβάν, κόρναρε και αναβόσβησε τα φώτα και έτσι το θύμα.. γλίτωσε τα χειρότερα.
Η γυναίκα αναγνώρισε τη ράτσα του σκύλου, ενημερώθηκε πως στην περιοχή ο μόνος που είχε τέτοιο ζώο ήταν ο κατηγορούμενος κι έτσι του υπέβαλε μήνυση.
Σύμφωνα με όσα υποστήριξε η γυναίκα, αρχικά αρνήθηκε πως είχε σκυλί, αργότερα όμως δήλωσε πως το είχε κλειδωμένο στο σπίτι του. Στην απολογία του ο κατηγορούμενος υποστήριξε πως το σκυλί του είναι καλόκαρδο ζώο και τα παιδιά της γειτονιάς το χαϊδεύουν συνέχεια. Επίσης δήλωσε κατηγορηματικά πως το αφήνει μέσα στο μπάνιο όταν φεύγει από το σπίτι. Το Δικαστήριο όμως δεν πείσθηκε από όσα υποστήριξαν τόσο ο κατηγορούμενος όσο και οι δύο μάρτυρές του και τον καταδίκασε.
Δεν αποκλείεται η γυναίκα να κινηθεί νομικά εναντίον του και με την κατάθεση αγωγής για να αποζημιωθεί για τον τραυματισμό της αλλά και την ψυχική οδύνη.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget