04/21/11

Όπως καταγγέλει φίλος του adespoto.gr την τελευταία εβδομάδα έχει γεμίσει φόλες το Ναύπλιο. 3 αδέσποτα σκυλιά έχασαν τη ζωή τους ενώ είχαν καθημερινή φροντίδα από τον κ. Βαγγέλη. Πολλά ακόμα αδέσποτα εξαφανίστηκαν και το πιθανότερο είναι ότι είναι νεκρά.Όπως λέει ο κ. Βαγγέλης, εδώ και δύο χρόνια δεν είχε σημειωθεί δηλητηρίαση τόσο μαζική αλλά φέτος έχει παραγίνει το κακό. Έχουν εξουδετερώσει όλα τα αδέσποτα.
adespoto-gr

Μία γάτα ταξίδεψε από την Αυστραλία σε container για 13 μέρες! Αφού έκανε χιλιάδες χιλιόμετρα τελικά επεστράφη στους ιδιοκτήτες του, σε εταιρεία γεωτρήσεων. Ο γάτος εξαφανίστηκε 3 εβδομάδες πριν. Τελικά αποδείχτηκε ότι έφυγε από την Tauranga, πήγε Σίδνεϊ, Μελβούρνη και τελικά Αδελαϊδα.Οι ιδιοκτήτες του επικοινώνησαν με φιλοζωϊκή οργάνωση αλλά και με τις αρχές τις Αυστραλίας για να ελέγξουν τα φορτία που δέχτηκαν.Τελικά ο γάτος βρέθηκε μετά από έλεγχο σε ένα container!Aπόλυτα ήρεμος ο γάτος ξεπήδησε από την κρυψώνα του και τον έστειλαν σπίτι του, αεροπορικώς!
adespoto-gr

Ένα έπιπλο που θα στεγάσει τόσο τα βιβλία, όσο και τη γάτα σας! Οι γάτες λατρεύουν να σκαρφαλώνουν και να τρυπώνουν στα πιο παράξενα μέρη του σπιτιού, αυτό είναι γνωστό. Για να μην παιδεύεται άσκοπα όμως η τετράποδη τριχόμπαλά σας, αλλά και για να μην σπάνε τα νεύρα σας από

Μεγάλη Εβδομάδα κρέμασαν σκύλο από δέντρο!
Νέα βαρβαρότητα, στο πνεύμα των ημερών, σε βάρος ενός αθώου σκύλου σημειώθηκε στη Ρόδο.
Στη διαδρομή από Μαριτσά προς … Ψίνθο της Ρόδου, στην περιοχή Κουμούλι, κάποιο «κτήνος» κρέμασε ένα σκυλί σε δένδρο που βρήκε τελικά οικτρό θάνατο.Κάποιοι πιθανολογούν ως δράστη, της αποτρόπαιας πράξης, κάποιο τσοπάνη της περιοχής, κάτι όμως που δεν αποδεικνύεται εάν δεν υπάρξουν μαρτυρίες τρίτων.
troktiko.eu

1
Το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Σερρών μέσα στον τροποποιημένο κανονισμό καθαριότητας και προστασίας του περιβάλλοντος που ετοίμασε συμπεριέλαβε και άρθρα για τα ιδιόκτητα ζώα. Δυστυχώς όμως είναι άκρως εχθρικά για αυτά και τους ιδιοκτήτες τους!Σύμφωνα με την πρόεδρο του Φιλοζωικού Συλλόγου Σερρών Ζωή Κοντού, η οποία έψαξε να βρει τα σχετικά έγγραφα- αφού κανείς δεν κάλεσε το Φιλοζωικό Σύλλογο για να εκφράσει τη γνώμη του όσον αφορά τα ζώα- υπάρχουν 3 παράγραφοι που αφορούν τα κατοικίδια.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget