06/10/11

Η δικέφαλη σαύρα ανήκει στον κύριο Todd Ray και μάλιστα της έχει δώσει και τα ονόματα Pancho και Lefty. Για τον εορτασμό των πρώτων γενεθλίων τους έχει φτιάξει μία Πινιάτα, ένα παιχνίδι-δραστηριότητα κατά το οποίο παιδιά προσπαθούν να σπάσουν ένα χαρτονένιο ομοίωμα γεμισμένο με μικροδώρα και καραμέλες με ένα ρόπαλο, αφού πρώτα τους έχουν δέσει τα μάτια.

1
Δεν πίστευαν στα μάτια τους τα μέλη του φιλοζωικού συλλόγου της Αριδαίας όταν κλήθηκαν από έναν κάτοικο του Λουτρακίου να πάνε στην περιοχή καθώς μέσα σε έναν κάδο σκουπιδιων βρισκόταν πεταμένο ένα κυνηγόσκυλο. Ο σκύλος έφερε σήμανση στο αυτί του, όπως αυτή που χρησιμοποιείται για τα παραγωγικά ζώα και περίμενε ανήμπορος κάποιον να τον απελευθερώσει.Το ζώο οδηγήθηκε στον κτηνίατρο και είναι καλά στην υγεία του, ενώ του αφαιρέθηκε και η σήμανση από το αυτί. Κανείς, βέβαια, δεν μπόρεσε να εντοπίσει τον ιδιοκτήτη του αφού από τη σήμανση στο

Πρόκειται για 4 ημίαιμα κοριτσάκια αδεσποτάκια!!! Θα γίνουν μεσαίου μεγέθους περίπου 10-13 κιλά οπότε χωράνε και σε διαμέρισμα!!!

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget