02/27/16

Η εικόνα που θα παρακολουθήσετε είναι απλά σοκαριστικές αλλά και απόλυτα φυσικές! Όπως θα δείτε, ένας από τους μεγαλύτερους πύθωνες, αιχμαλωτίστηκε, θανατώθηκε και με το που άνοιξαν την κοιλιά του, βρήκαν ένα ολόκληρο, ενήλικο ελάφι. Ο πύθωνας είχε μήκος πέντε μέτρων και ήταν πολύ πεινασμένος. Μάλιστα οι ειδικοί μελέτησαν προσεχτικά το κουφάρι του, καθώς είναι η πρώτη φορά που αιχμαλωτίζεται πύθωνας (τόσο σύντομα μετά το "κολατσιό" του) και αποκαλύπτεται η λεία του μέσα στο στομάχι του, αποδεικνύοντας το μέγεθος της χωρητικότητας του!

VIDEO Doberman growls and bares its teeth as owner tries taking toy...
Παλαιότερα τα ονόμαζαν «σκυλιά – φονιάδες» κάτι που φυσικά είναι ένας αστικός μύθος. Όπως και να έχει όμως το ντόπερμαν είναι ένα δυνατό, γρήγορο σκυλί που μπορεί να προκαλέσει τρόμο.Η ιδιοκτήτρια και αφεντικίνα του όμως στο βίντεο παίζει με τη φωτιά. Ίσως να γνωρίζει ότι στην πραγματικότητα δεν πρόκειται να της επιτεθεί. Όμως το ρισκάρει. Βάζει το χέρι της μπροστά του με σκοπό να του πάρει το παιχνίδι του.

Το σκυλί προειδοποιεί με κοφτές κινήσεις του κεφαλιού και όταν βλέπει ότι η γυναίκα συνεχίζει, ξεγυμνώνει τα δόντια του. Αυτό προκαλεί τρόμο. Οι ειδικοί υποστηρίζουν πως θα μπορούσε να κλείσει τα σαγόνια του και σχεδόν να της ξεριζώσει το χέρι εάν ήθελε.

Και η ιδιοκτήτρια συνεχίζει να βάζει το χέρι της και το ντόπερμαν όλο και εξαγριώνεται και να ξεγυμνώνει τα δόντια του. Το ντόμπερμαν είναι μια ράτσα σκύλου που αναπτύχθηκε αρχικά γύρω στο 1890 από τον Karl Friedrich Louis Dobermann. Τα ντόπερμαν είναι από τις πιο κοινές ράτσες των ζώων συντροφιάς, και η ράτσα είναι γνωστή για την έμφυτη της ικανότητα να προστατεύει το σπίτι και την οικογένεια της, αλλά και για την εξυπνάδα της.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget