03/31/11

Κάθε άνοιξη στις ακτές της Καλιφόρνιας, χιλιάδες μικροσκοπικά ψάρια βγαίνουν στην ξηρά με στόχο την αναπαραγωγή. Το φαινόμενο αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό μόνο που η ανθρώπινη παρουσία αποτελεί μέγιστη απειλή για το μέλλον των… μικρών!Γι’ αυτό το λόγο ομάδες εθελοντών αναλαμβάνουν να προστατέψουν την περιοχή κατά την περίοδο της ωοτοκίας.
newsbeast-gr

O «Jake the Peg» είναι ένα αξιολάτρευτο προβατάκι που γεννήθηκε σε μία φάρμα στο Northamptonshire.Δεν είναι, όμως, σαν τα άλλα! Έχει κάτι παραπάνω! Τι μπορεί να είναι αυτό; Ένα παραπάνω ποδαράκι!Παρά τις αρχικές εκτιμήσεις όλων, ότι το μικρό προβατάκι δεν θα τα καταφέρει, ο Jake τους διέψευσε κατηγορηματικά!Όχι μόνο ζει, αλλά… βασιλεύει κιόλας, αφού έμαθε να ζει, αντί για τέσσερα, με πέντε πόδια!...

Η Lady είναι πολύ τυχερή, αυτό είναι σίγουρο! Έπεσε από ύψος 15 ορόφων και επέζησε με μικροτραυματισμούς! Η γατούλα έσπασε ένα πλευρό, νοσηλεύτηκε για 2 εβδομάδες, ανέρρωσε πλήρως και τώρα δίνεται για υιοθεσία από την φιλοζωϊκή του Oakville.
Η μικρή δεν φοβάται καθόλου τα ύψη και της αρέσει να πηγαίνει στα πιο περίεργα μέρη, γι αυτό όποιος την υιοθετήσει θα πρέπει να προσέξει πολύ.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget