03/04/11

Φοβούμενες το ξέσπασμα ενός γενικευμένου πολέμου οι κινεζικές αρχές άρχισαν να παίρνουν τις προφυλάξεις τους για την περίπτωση που θα πληγούν ανεπανόρθωτα όλα τα δίκτυα πληροφοριών τους συμπεριλαμβανομένων και των κέντρων διοίκησης και ελέγχου.Σύμφωνα με δημοσιεύματα του κινεζικού Τύπου πολύ σύντομα ο στρατός της χώρας θα αποκτήσει μια μεραρχία από... ταχυδρομικά περιστέρια. Περίπου 10.000 από τα συγκεκριμένα πουλιά θα βρίσκονται σε θέση να αναλάβουν σε περίπτωση απρόβλεπτων γεγονότων τις επικοινωνίες ή τουλάχιστον μέρος των επικοινωνιών του κινεζικού Στρατού.
Αν και τα περιστέρια βρίσκονται πρακτικά σε «υπηρεσία» με τον κινεζικό στρατό από το 1950, είναι η πρώτη φορά που συγκροτείται σχηματισμός σε αυτή την κλίμακα.
newsbeast-gr

2
Ο Wall-E είναι ένα κουτάβι μόλις 3 μηνών που αρνήθηκε να εγκαταλείψει τη ζωή του επί γης και... αναστήθηκε. Το κουτάβι βρέθηκε μαζί με άλλα πέντε κουτάβια πεταμένος έξω από ένα καταφύγιο ζώων. Τα σκυλιά υπέστησαν ευθανασία και τα άψυχα σώματα τους πετάχτηκαν σε ένα κάδο. Μάλιστα ο θάνατος τους επιβεβαιώθηκε και από κτηνίατρο.Την επόμενη μέρα όμως ο μικρός Wall-E βρέθηκε να κάθεται πάνω στα πεθαμένα κουτάβια μέσα στον κάδο, κουνώντας την ουρά του και ανυπομονώντας γι' αυτόν που θα του έδινε την ελευθερία του.Η είδηση της.. ανάστασης του έγινε γνωστή μέσα από ένα site υιοθεσίας ζώων και αμέσως εκδηλώθηκε ενδιαφέρον ώστε ο Wall-Ε να αποκτήσει το δικό του σπίτι, που δεν άργησε να του ανοίξει τις πόρτες του!

Η φάλαινα-φυσητήρας μήκους σχεδόν 14 μέτρων που εκβράστηκε στις ακτές του Kent δεν κατάφερε να σωθεί.Το τεραστίων διαστάσεων θηλαστικό εντοπίστηκε σε παραλία της περιοχής Pegwell Bay, αλλά τα σωστικά συνεργεία που κλήθηκαν για να τη σώσουν δεν είχαν επιτυχία.Τώρα το άψυχο σώμα της φάλαινας πρέπει να μεταφερθεί από την παραλία γιατί υπάρχει κίνδυνος για τη δημόσια υγεία από τα βακτήρια και τη… δυσάρεστη οσμή.

Νομοσχέδιο για τη διαδικασία κύρωσης της συμφωνίας ανάμεσα σε Ελλάδα, Αλβανία και ΠΓΔΜ που αφορά τη δημιουργία δεσμευτικού πλαισίου για την προστασία του Πάρκου Πρεσπών έχει ετοιμάσει το υπουργείο Περιβάλλοντος.Όπως αναφέρεται σε έγγραφο της Διεύθυνσης Προγραμματισμού και Έργων του υπουργείου Περιβάλλοντος που διαβιβάστηκε στη Βουλή, η συμφωνία θα ενεργοποιηθεί αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία της έγκρισής της από ΕΕ, σύμφωνα με το κοινοτικό δίκαιο.Όπως σπεύδει να υπενθυμίσει το

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget