01/12/11

Ένα αλλήθωρο πόσουμ, ονόματι Χάιντι έχει γίνει η ατραξιόν του ζωολογικού κήπου Leipzig αλλά και ιδιαίτερα διάσημο στο διαδίκτυο.

Το μικρό πλασματάκι έχει ήδη γίνει μεγάλη επιτυχία στο YouTube και έχει προσελκύσει περισσότερους από 65,000 φαν στο Facebook.Η Χάιντι, ηλικίας δυόμισι ετών είχε εγκαταλειφθεί έξω από καταφύγιο ζώων στις ΗΠΑ με την αδερφή της και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη Γερμανία. Μετά τον Πολ το χταπόδι, είναι το τελευταίο ζώο που κερδίσει φήμης στη Γερμανία.Το πόσουμ έχει επίσης εμπνεύσει ένα τραγούδι, που έχει γίνει επιτυχία στο YouTube.

Χαρίζονται πανέμορφα κουταβάκια!
Γεννήθηκαν στις 5 Δεκεμβρίου 2010 και ψάχνουν σπίτι. Θα γίνουν μεγάλου μεγέθους και είναι καλοαναθρεμμένα. Υπάρχουν και θηλυκά και αρσενικά. Είναι υγιέστατα και πανέμορφα!
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973000703.

Είναι η Τσέισερ. Είναι τσοπανόσκυλο και όμως φαίνεται πως είναι πιο έξυπνη και από τους πιθήκους... Ενα µπόρντερ κόλι, µπόρεσε να µάθει 1.022 λέξεις!Η σκυλίτσα επέδειξε µια ικανότητα εκµάθησης που είναι ανώτερη αυτής των πιθήκων.Η διάθεσή της να µάθει θα την οδηγούσε σε ακόµη καλύτερα αποτελέσµατα, όµως οι εκπαιδευτές της κουράστηκαν… Η Τσέισερ, είχε την τύχη (ή την ατυχία, ανάλογα από ποια πλευρά το βλέπει κανείς) να ζει µε δύο ιδιαίτερους ανθρώπους, δύο πανεπιστηµιακούς ερευνητές ειδικευµένους στη συµπεριφορική ψυχολογία, οι οποίοι βάλθηκαν να διαπιστώσουν αν η σκυλίτσα τους, όταν ανταποκρινόταν στις εντολές τους, ήταν σε θέση να αντιληφθεί τη σχέση ανάµεσα στη λέξη και το αντικείµενο. Δείτε το βίντεο!

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget