04/08/11

"Πριν από μερικές μέρες, η Ελένη από την Πολίχνη, μια κοπέλα που εργάζεται πολύ σκληρά, μου τηλεφώνησε για ένα σκυλί τραυματισμένο που χρειαζόταν τη βοήθειά μας.
Στις 22 Μαρτίου 2011, κι ενώ οδηγούσε στον δρόμο Θεσσαλονίκης - Σερρών, είδε στην αριστερή λωρίδα του δρόμου μια σκυλίτσα τραυματισμένη. Αστραπιαία σταμάτησε, πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο, και βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή της, κατάφερε να σταματήσει την κίνηση.Πήρε το τραυματισμένο ζώο στην αγκαλιά της και το έβαλε στο αυτοκίνητο. Όταν αργά το βραδύ έφθασε στο σπίτι της, ανακάλυψε ότι η

2
Τον μαύρο σκυλάκο που βλέπετε τον λένε Μύρωνα. Κάποιοι εγκληματίες, για να μην μπούμε τίποτα χειρότερο, τον έσπρωξαν στο κενό από το άγαλμα του Ελ. Βενιζέλου στο Ηράκλειο της Κρήτης στις 5 Απριλίου 2011.Το ζώο «προσγειώθηκε» πέφτοντας από ύψος 60 μέτρων (!) στο δημοτικό πάρκινγκ, όμως η λεκάνη του είχε γίνει θρύψαλα! Όλα αυτά συνέβησαν στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης.Αν και πονάει πολύ, ο κτηνίατρος πιστεύει ότι όλα θα πάνε καλά και το ζώο θα καταφέρει να ξαναπερπατήσει και να τρέξει…Όμως είναι κρίμα να ξαναβρεθεί στα χέρια των ανόητων, που ευθύνονται για τον τόσο σοβαρό τραυματισμό του. Τώρα το ζώο αναρρώνει στο Δημοτικό Καταφύγιο Ηρακλείου, βρίσκεται στα καλά χέρια της κας Μαρίας Χουστουλάκη και όλων εκείνων που είτε εθελοντικά είτε ως υπάλληλοι φροντίζουν τα ζώα που μένουν εκεί.
Μήπως θα θέλατε να τον υιοθετήσετε; Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6979913007, 6974997552, 6974997554.
zoosos.gr

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget