02/01/11

Χαρίζονται! Τα κουταβάκια που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι διασταύρωση κόλεϊ με ορεσίβιο απεντσέλ. Είναι μόλις δυόμιση μηνών, θηλυκά και αρσενικά και θα γίνουν μεσαίου μεγέθους.Πλέον είναι εμβολιασμένα και θα δοθούν με πιστοποιητικό υιοθεσίας σε φιλόζωες οικογένειες. Τηλέφωνα επικοινωνία: 2109818037, 6974702240.

Οι ερευνητές του πανεπιστημίου του Κέμπριτζ, με επικεφαλής τη δρα Λίζα Μάχερ του Κέντρου Ανθρώπινων Εξελικτικών Μελετών Λέβερχαλμ, ανέλυσαν ευρήματα από ένα προϊστορικό χώρο ταφής στην βόρεια Ιορδανία.Ο τάφος έχει ηλικία περίπου 16.500 ετών, δηλαδή είναι κατά 4.000 παλαιότερος από την αρχαιότερη γνωστή κοινή ταφή ανθρώπου με σκύλο, η οποία ανακαλύφθηκε στο Ισραήλ και αφορούσε μια γυναίκα που θάφτηκε με το σκυλάκι της. Είναι χαρακτηριστικό ότι κάποια στιγμή ο τάφος ανοίχτηκε και η σορός του νεκρού μετακινήθηκε σε άλλο τάφο για άγνωστους λόγους, αλλά μαζί μεταφέρθηκε και η αλεπού, μια σαφής ένδειξη, σύμφωνα με τους Βρετανούς επιστήμονες, ότι ανάμεσα στον άνθρωπο και το ζώο, όσο ζούσαν, υπήρχε μια συναισθηματική σχέση, που έπρεπε να συνεχιστεί και στην μετά θάνατο ζωή.Το εύρημα παραπέμπει στην

Το μικρό αυτό Τρουφάκι χουρχουρίζει διαρκώς. Θα δοθεί για υιοθεσία μόνο για μέσα στο σπίτι ενώ όταν έρθει η ώρα του θα στειρωθεί. Εννοείται ότι είναι και υγιέστατο και αποπαρασιτωμένο... Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε την ΓατοΟμάδα Θεσσαλονίκης στο τηλέφωνο: 6979780445 (14:00 – 16:00).

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget