01/27/11

Ο γοριλας Άμπαμ, όπως είναι το όνομά του, ζει σε ζωολογικό κήπο του Κεντ στην Αγγλία και έχει ξετρελάνει τους επισκέπτες.Ο άνθρωπος που τον φροντίζει λέει ότι οι γορίλες μπορούν να περπατήσουν σαν άνθρωποι. Όμως ο Άμπαμ το κάνει πολύ πιο συχνά και με πολύ μεγαλύτερη ευκολία. Μπορεί να κινείται έτσι ακόμη και όταν μεταφέρει ξύλα ή τρόφιμα.

Τους «ανθρώπους» που ρίχνουν φόλες στα σκυλιά αποφάσισε να επικηρύξει ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ελασσόνας με το ποσό των 26.000 ευρώ.Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος τονίζει πως επικήρυξε αυτούς που βάζουν φόλες σε περιοχές που επιτρέπεται το κυνήγι με αποτέλεσμα τον θάνατο πολλών σκύλων.

«Η σκυλίτσα πιτ μπουλ που βλέπετε στη φωτογραφία, βρέθηκε να περιφέρεται στο όρος Δίδυμα της Αργολίδας, πολύ ταλαιπωρημένη, με μόλυνση στο αυτί, χτυπημένο πόδι και υποσιτισμένη. Την πήραμε σπίτι, τη φροντίσαμε, της κάναμε εξετάσεις αίματος (αρνητική σε καλαζαάρ, θετική σε ερλιχίωση με μικρό τίτλο για το οποίο παίρνει αντιβίωση) και πλέον είναι σε πανσιόν.Φαίνεται ότι ζούσε σε σπίτι, γιατί είναι πολύ συνεργάσιμη, μπαίνει στο αυτοκίνητο, είναι φιλικότατη με ανθρώπους και σκυλιά (όχι όμως με τις γάτες) και γενικώς είναι ένα πλάσμα που χρειάζεται και πάλι μια οικογένεια. Την λέμε Gemini και ζητάμε κάποιον που θα την υιοθετήσει υπεύθυνα, για πάντα. Είναι 4-5 ετών και θα δοθεί στειρωμένη. Tηλέφωνο επικοινωνίας: 6977280525 email: sofia.katirtzoglou@gmail.com»

H SPCA του Monterey προσφέρει αμοιβή 1000 δολλαρίων σε όποιον δώσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψη του άνδρα που ακρωτηρίασε 3 κουταβάκια πιτ μπουλ υποκρινόμενος τον κτηνίατρο.Δύο από τα μόλις 14 εβδομάδων σκυλάκια είναι υπό θεραπεία για τις μολυσμένες πληγές τους.Τα κουτάβια σώθηκαν την Παρασκευή, αφού τους είχαν κόψει τα αυτάκια, για να τα κάνουν να είναι μυτερά και όρθια.Ο δράστης, που μάλλον ονομάζεται Damian Maldonado, είχε στήσει ένα χειρουργικό τραπέζι, στην πίσω αυλή του ιδιοκτήτη των κουταβιών και χρησιμοποίησε πετονιά για να...ακρωτηριάσει τα κουτάβια.
adespoto.gr

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget