11/17/15

Μια φωτογραφία, η οποία τον δείχνει να πνίγει ένα γατάκι με το ένα του χέρι και να υπερηφανεύεται για το «κατόρθωμά» του, ανέβασε στο προφίλ του στο Facebook ένας άνδρας-κάτοικος των Μοιρών Ηρακλείου Κρήτης.
Σύμφωνα με τη δικηγόρο και μέλος του φιλοζωικού σωματείου «Ζωόφιλη Δράση» Καλλιόπη Μαραβελάκη, ο νεαρός καμάρωνε, δείχνοντας με την αναρτημένη φωτογραφία πώς μπορεί να πνίξει γατάκι με το ένα χέρι, ενώ η παρέα του σχολίαζε με θριαμβευτικά σχόλια την πράξη του.Μόλις όμως αντιλήφθηκε την κατακραυγή του κόσμου ο δράστης κατέβασε τη φωτογραφία και τα σχόλια από το προφίλ του στο Facebook. Το σωματείο όμως πρόλαβε να αποθηκεύσει το σχετικό υλικό θα στείλει το προφίλ του νεαρού στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία έχει τη δυνατότητα να κάνει ανασύσταση της ανάρτησης.«Με τον αυτόπτη μάρτυρα θα γίνει από τη Ζωόφιλη Δράση μήνυση σ’ αυτό τον άνανδρο, ο οποίος θα μάθει από τα δικαστήρια τι σημαίνει θανάτωση ζώου δια βασανισμού», αναφέρει η κ. Μαραβελάκη, η οποία επισημαίνει ότι μαζί με το δράστη και τον άνθρωπο που τράβηξε τις φωτογραφίες, βρισκόταν και τρίτο άτομο στη σκηνή του εγκλήματος, του οποίου η σκιά φαίνεται στα αριστερά της φωτογραφίας πάνω στα χόρτα.

«Γατάκια» αποδείχτηκαν τα μέλη των σωμάτων ασφαλείας της G20 μπροστά σε τρία κανονικά γατάκια, τα οποία κατάφεραν με τον δικό τους τρόπο να κάνουν άνω κάτω την συνάντηση στην Αττάλεια της Τουρκίας. Όπως φαίνεται στο βίντεο που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο, μία μαμά γάτα κάνει αρχικά την εμφάνισή της στην κεντρική αίθουσα, και λίγο αργότερα ακολουθείται από τα δύο μικρά της γατάκια.
Τα συμπαθή τετράποδα περιφέρονται στην αίθουσα όπου βρίσκονται και οι ηγέτες του κόσμου, χωρίς να δείχνουν κανένα ενδιαφέρον για τα ανθρώπινα, αναζητώντας προφανώς τροφή. Οι άνδρες ασφαλείας φρόντισαν να τις απομακρύουν, όμως τα γατάκια αποδείχτηκαν πολύ πιο... γάτες στο να περάσουν απαρατήρητες μέσα στην αίθουσα.Λίγο νωρίτερα, η ίδια παρέα μικρών γατιών είχε κάνει την εμφάνισή της την στιγμή που έφθαναν στην αίθουσα που θα γινόταν η συνάντηση οι ηγέτες που συμμετείχαν. Και στις δύο περιπτώσεις, τα γατάκια συγκέντρωσαν τα φλας της δημοσιότητας, ελαφρύνοντας λίγο την βαριά ατμόσφαιρα, και προσθέτοντας μία χαριτωμένη νότα σε μία σύνοδο που είχε να πάρει πολλές και σκληρές αποφάσεις.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget