02/21/11

19χρονος σκότωσε το γατάκι της πρώην κοπέλας του βάζοντας το σε μαξιλαροθήκη και πετώντας το προς τον τοίχο. Ο Matthew Faulkingham όταν χώρισε με τη φίλη του πήγε στο σπίτι της και επιτέθηκε στο μόλις 2 μηνών γατάκι της, την Daisy.Ο δραστης από την Αγγλία την επόμενη μέρα έστειλε SMS στην κοπέλα και της είπε: Σκότωσα το γατάκι σου και διέλυσα το δωμάτιο σου. Ελπίζω να σου κατέστρεψα τη ζωή, όπως εσύ κατέστρεψες τη δική μου.Η υπόθεση πήγε στο δικαστήριο,όπου κρίθηκε ότι το ζώο υπέφερε από τρομερούς πόνους στην επίθεση αυτή, τον Ιούλιο του 2010 και ότι πέθανε από αιμορραγία στο συκώτι του, που του προκάλεσαν ρήξη πνευμόνων.Ο 19χρονος κρίθηκε ένοχος για βασανισμό και κακοποίηση ζώου και αναμένεται να ανακοινωθεί η ποινή του.

Μία οικογένεια από το Αϊντάχο των Η.Π.Α. αντιμετωπίζει εδώ και μερικά χρόνια ένα «μικρό» πρόβλημα. Χιλιάδες φίδια έχουν αποικίσει το πέντε δωματίων σπίτι τους. Η οικογένεια, παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε, δεν μπόρεσε να συνηθίσει να ζει με αυτά και έτσι προσπαθεί να πουλήσει το σπίτι 66.000 δολάρια χαμηλότερα από την αντικειμενική αξία του.Τα φίδια ανήκουν στο είδος Thamnophis marcianus, κοινώς στην Αμερική ως Garter snakes, είναι μη δηλητηριώδη και εντελώς ακίνδυνα για τον άνθρωπο. Η ιστορία της οικογένειας αυτής είναι ευρέως γνωστή στις Η.Π.Α. εδώ και αρκετά χρόνια και έχει

Η υποψήφια για πρόεδρος Ms. Beatha Lee περιγράφηκε ως νέα κάτοικος που ενδιαφέρεται για τη γειτονιά και εξωτερικές δραστηριότητες και που είχε εμπειρία φύλαξης μιας έκτασης 26 στρεμμάτων.Αν και πολλοί δεν ήξεραν το όνομά της, περίπου 50 άτομα σήκωσαν τα χέρια, για να ψηφίσουν τη Ms. Beatha, αφού νόμιζαν ότι είναι κάποια αξιόλογη εθελόντρια που έχει χρόνο να προσφέρει στην κοινωνία. Τελικώς, η Lee εκλέχθηκε πρόεδρος ομόφωνα και όλοι πήγαν σπίτι τους ευχαριστημένοι.Λίγες εβδομάδες μετά όμως, ανακάλυψαν ότι η νέα πρόεδρος ουσιαστικά είναι... σκύλος. Η Ms. Beatha Lee είναι ένα wheaten terrier και υπόσχεται να κυβερνήσει με όλες της τις... πατούσες.Η εκλογή της σκυλίτσας έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις. Άλλοι το βρίσκουν αστείο, άλλοι θεώρησαν τη διαδικασία χάσιμο χρόνου. Η σκυλίτσα ανήκει στον πρώην πρόεδρο Mark Crawford, που ήταν μάλιστα πρόεδρος για 3 θητείες.
adespoto

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget