02/04/11

Ο μικρούλης της φωτογραφίας φαίνεται ότι συμφωνεί με τους ειδικούς που συστήνουν σε όλους να ασκούνται. Έρευνες άλλωστε έχουν αποδείξει ότι η γυμναστική κάνει καλό στην υγεία και ο συγκεκριμένος βάτραχος μάλλον προετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς ή περιμένει να τον φιλήσουν για να μεταμορφωθεί σε ένα αρσενικό με κοιλιακούς... σκέτη κόλαση!

Τα χαριτωμένα ζωάκια που ποζάρουν στο χιόνι μπορούν να μας κάνουν να επανεκτιμήσουμε το κρύο. Τα περισσότερα από αυτά είναι γεννημένα να ζουν σε θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν. Επομένως, το κρύο τους πάει πολύ.

Θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα ψάρια του γλυκού νερού στον κόσμο και είναι πιο επικίνδυνο και από πιράνχας! Ο γίγαντας αυτός έχει 32 δόντια που είναι παρόμοια σε μέγεθος με εκείνα ενός μεγάλου λευκού καρχαρία και επιτίθεται σε ανθρώπους και κροκόδειλους. Μια ομάδα των ψαράδων κατάφεραν να το πιάσουν κάτι που είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθεί.Ο Jeremy Wade ο οποίος ήταν ο επικεφαλής χρησιμοποίησε δόλωμα βάρους 100 κιλών για να καταφέρει να το αλιεύσει και πήρε όλα τα κατάλληλα μέτρα προστασίας γιατί είναι πάρα πολύ επικίνδυνο. Αφού έβγαλε μερικές φωτογραφίες με το ψάρι το άφησε πάλι ελεύθερο στο φυσικό του περιβάλλον.
tro-ma-ktiko.blogspot.com

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget