09/06/11

Αυτός ο σκύλος σίγουρα είναι περήφανος στα αυτιά. Όχι δεν εννοούμε πως είναι κουφός αλλά πως τραβάει την προσοχή των παρευρισκόμενων λόγω των τεράστιων αυτιών του.Το ένα του αυτί είναι 27 εκατοστά και το άλλο 30! Τύφλα να χει ο Dumbo το ελεφαντάκι δηλαδή.Η κάτοχος του συγκεκριμένου σκύλου,Jennifer Wert, κατοικεί στις ΗΠΑ και όπως αναφέρει στη « daily mail» είναι πολύ περήφανη για το σκύλο της: «όλοι σταματάνε στο δρόμο και τον χαζεύουν» επισημαίνει.Ο συγκεκριμένος σκύλος εκτός από το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων διεκδικεί και μία θέση στο βιβλίο ρεκόρ Guinness 2012!

Στην ασυνήθιστη ιστορία που ακολουθεί, το θύμα δεν είναι σκύλος αλλά… φίδι! Ενας κατοικίδιος πύθωνας στην Καλιφόρνια ο οποίος δέχτηκε επίθεση από έναν 54χρονο μεθυσμένο άντρα!Δράστης, ο Ντέβιντ Σενκ, ο οποίος συνελήφθη στο Σακραμέντο με την κατηγορία της “απρόκλητης επίθεσης σε ερπετό”. Οπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί ο ίδιος έσπευσε να δώσει συνέντευξη πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, δηλώνοντας ότι δεν θυμάται τίποτε από ότι συνέβη! ” Όταν μεθάω τρελαίνομαι. Είμαι αλκοολικός εδώ και χρόνια. Νιώθω απαίσια για την πράξη μου, αλλά δεν θυμάμαι τίποτα”, είπε.

Η άσκηση κάνει καλό. Και αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν τα συμπαθέστατα άλογα που φωτογράφισε ο Kurt Arrigo σε μια ακτή της Μάλτας.
Τα συγκεκριμένα είναι άλογα κούρσας και βούτηξαν στα νερά μαζί με τους προπονητές τους, στο πλαίσιο της… προετοιμασίας τους για τον επόμενο αγώνα τους δείτε φωτογραφίες:

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget