03/02/16

Στα πάρκα, στην Πατησίων, στο Κολωνάκι, στο Λυκαβηττό, στα δέντρα στο κέντρο της πρωτεύουσας, στα πιο ζεστά περίχωρα.Είναι οι περίφημοι πράσινοι παπαγάλοι, ασιατικής καταγωγής, που δραπέτευσαν -τους λένε και ιδανικούς δραπέτες- από διάφορα pet shops αφού αυτή είναι και η δουλειά τους.
perierga.gr - Η Αθήνα γέμισε πράσινα παπαγαλάκια!
Από την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία λένε πως πρόκειται για ασιατικούς παπαγάλους, που έχουν την εκπληκτική ικανότητα να δραπετεύουν από το κλουβί για να ζήσουν. Ίσως… να συντονίστηκαν, μάλιστα, γιατί πλέον μπορείς να τους δεις σε όλα τα πάρκα της Αθήνας.
Το καλό για τους συγκεκριμένους παπαγάλους είναι ότι το κλίμα της Αττικής είναι ιδανικό για την επιβίωση και την αναπαραγωγή τους.
perierga.gr - Η Αθήνα γέμισε πράσινα παπαγαλάκια!

Τα μωράκια Βαλέρια και Τσάρλι διασώθηκαν από την περιφέρεια και έρχονται Αθήνα για μια καλύτερη τύχη ..Είναι 2 μηνών κοκονάκια ημιαιμάκια , (όπως είμαστε και όλοι εμείς οι άνθρωποι ) ,ο γιατρός είπε οτι θα γίνουν 8 κιλά αλλά εγώ τα λέω μικροσωμάκια που είναι μέχρι 12 κιλάκια ..Ψάχνουμε συνειδητοποιημένους γονείς για υιοθεσία ..να τα αγαπάνε να τα σέβονται και να τα υποστηρίξουν καθ'όλην την ζωούλα τους και τα τυχόν προβλήματα που θα μπορούσαν να βγάλουν αυτά ή η οικογένεια ..(πχ κάνουμε παιδί ,πετάμε το σκυλίκι , χωρίζουμε πετάμε το σκυλάκι ,δεν έχουμε λεφτά το εγκαταλείπουμε κλπ..) Δεν είναι υποκατάστατο ,δεν είναι παιχνίδι , τα παιδάκια να είναι πάνω από 8 ετών ,αλλιώς μέσα στα πολλά προβλήματα σας θα προσθέσετε και άλλα ..Θα δωθούν στην ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΥΡΩ ΚΟΝΤΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.. με επικυρωμένη υπεύθυνη δήλωση υιοθεσίας και με απαραίτητη προΰπόθεση να στειρωθούν σε κατάλληλη ηλικία και την τοποθέτηση microchip .. σύμφωνα με το νόμο (ν.4039/2012). τηλ κα Αλέκα 6949960607

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget