03/30/11

Ξεκινώντας από φέτος, 2011, η 4η Απριλίου θα καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα των Αδέσποτων Ζώων με σκοπό να δοθεί ακόμα περισσότερη προσοχή στα περίπου 1 δις αδέσποτα ζώα σε όλο το κόσμο.Σκυλιά, γάτες, άλογα και γαϊδουράκια θα πρέπει να βρίσκουν οικογένεια και να μη ζουν εγκαταλελειμμένα. Όλοι πρέπει να μάθουν την άθλια ζωή τους σρους δρόμους, χωρίς νερό και τροφή, στο κρύο ή τη ζέστη, με εχθρικούς πολίτες ή ακόμα και κυβερνήσεις.Όλοι εμείς οι φιλόζωοι καλούμαστε να κάνουμε κάτι, καθημερινά αλλά και ειδικά στις 4/4.Η 4η Απριλίου θα είναι η μέρα να δείξουμε τη συμπόνοια μας, να διοργανώσουμε πρωτοβουλίες για την φροντίδα τους και να δράσουμε για τα αδέσποτα ζώα σε όλο το κόσμο.
adespoto-gr

Αν επιμένετε να δίνετε στα ζωάκια σας ό,τι τρώτε εσείς, διαβάστε τις σοβαρές επιπλοκές που μπορείτε να τους προκαλέσετε με φαινομενικά αθώες τροφές!
1. Αλκοολούχα ποτά: Μπορεί να προκαλέσουν δηλητηρίαση, κώμα και θάνατο.

2. Παιδικές τροφές: Μπορεί να περιέχουν κρεμμύδι σε σκόνη, το οποίο μπορεί να είναι τοξικό για τους σκύλους. Μπορεί επίσης να οδηγήσουν σε διατροφικές ανεπάρκειες, αν καταναλώνονται σε μεγάλες ποσότητες.

Σχεδόν ένας χρόνος έχει περάσει από την έκρηξη στην πλατφόρμα της BP και τη διαρροή χιλιάδων τόνων πετρελαίου στη θάλασσα και νέα στοιχεία εξακολουθούν να προστίθενται στον απολογισμό της περιβαλλοντικής καταστροφής που προκλήθηκε.
Περισσότερα από 5.000 κήτη (φάλαινες και δελφίνια) έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας της πετρελαιοκηλίδας της ΒΡ στον Κόλπο του Μεξικού το 2010, σύμφωνα με μελέτη. Συνολικά

Τις τελευταίες εβδομάδες οι κάτοικοι του Μισισίπι έρχονται αντιμέτωποι με ένα εξαιρετικά δυσάρεστο θέαμα. Νεκρές θαλάσσιες χελώνες ξεβράζονται στις ακτές μαζί με άλλους θαλάσσιους οργανισμούς.Το ινστιτούτο θαλασσίων ερευνών αναφέρει ότι μέσα σε ένα χρόνο έχει περισυλλέξει 38 νεκρές χελώνες, τις περισσότερες από τις οποίες μέσα στις τελευταίες εβδομάδες. Δείγματα ιστού από

Η Λίλη μας, που το όνομά της είναι Μπουμπού, σήμερα το μεσημέρι, βρέθηκε στην αγκαλία της μαμάς της! Το σκυλάκι είχε τσιπάκι, και όπως ακριβώς το είχα πει, το έκλεψε την Πέμπτη που μας πέρασε ένας Πακιστανός, την ώρα που η κυρία της μετέφερε κάποια πράγματα, λόγω μετακόμισης. Η σκυλίτσα πήγε κατευθείαν και κούρνιασε στην αγκαλία της μαμάς της, η οποία έκλαιγε και δεν το πίστευε ότι ξαναήταν κοντά της το αγαπημένο της ζωάκι!
adespoto-gr

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget