02/09/14

Κατσίκα έπαθε καρδιακή προσβολή την ώρα του σεισμού στην Κεφαλλονιά
Μια εικόνα που φανερώνει πως μαζί με τους ανθρώπους υποφέρουν και τα ζώα στην Κεφαλλονιά. Η κατσίκα που έπαθε καρδιακή προσβολή την ώρα του σεισμού.

Η φωτογραφία κάνει τον γύρο του διαδικτύου και παρουσιάζει την κατσίκα η οποία σταμάτησε η καρδία της από τον φόβο της εν ώρα σεισμού.πηγή: newsbomb.gr

 Έλεος! Ανοίγει ο δρόμος για σκυλίσιο κρέας στα σούπερ μάρκετ της Ελλάδας
Η εμμονή των Κινέζικων εταιρειών για την εισαγωγή σκυλίσιου κρέατος στα σούπερ μάρκετ της Ευρώπης φαίνεται σιγά - σιγά να πιάνει τόπο.
Έτσι δεν είναι καθόλου απίθανο να συμβεί στην Ελλάδα. Οι Κινέζοι και γενικότερα και άλλες ασιάτικες χώρες που γεύονται τέτοιο κρέας, έχουν προχωρήσει σε αιτήματα προς την Ε.Ε, ώστε να επιτραπεί η εισαγωγή του στις χώρες, μέλη της Ε.Ε.
Πλέων έχει ήδη κυκλοφορήσει η είδηση ότι από φέτος το κρέας σκύλου, θεωρείτε εμπορεύσιμο, έπειτα από αίτηση της εταιρείας «Xinshipu Ltd» που δραστηριοποιείται σε αυτόν τον χώρο.
Φαίνεται σίγουρο πως θα δοθεί το οκ για την εισαγωγή καταψυγμένου κρέατος σκύλου στα σούπερ μάρκετ της ευρωζώνης. Μάλιστα οι επιθεωρητές που δέχτηκαν την αίτηση της παραπάνω εταιρείας, ισχυρίστηκαν πως η συγκεκριμένη πώληση δεν είναι παράνομη εφόσον τα προϊόντα έχουν πιστοποιηθεί και γίνονται οι απαραίτητοι υγειονομικοί έλεγχοι. Η ίδια η κυβέρνηση της Κίνας είναι σύμμαχος αυτών των επιχειρήσεων που εμπορεύονται τέτοιο κρέας.

πηγή: notioanatolika.gr

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget