06/14/12

Οι πίθηκοι bonobo και ο άνθρωπος μοιράζονται το ίδιο ποσοστό γενετικού κώδικα που έχει και ο χιμπατζής, σε ποσοστό 99% και αυτό τους καθιστά… στενούς συγγενείς μας.
Διεθνής ομάδα ερευνητών «διάβασε» το DNA των μπονόμπο σύμφωνα με τους οποίους οι

Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι αυτά τα αξιολάτρευτα πλάσματα θα αναπτυχθούν σε τρομακτικά αρπακτικά που θα σκοτώνουν άλλα ζώα.Γεννημένοι πριν από δύο μήνες, αυτοί οι αξιαγάπητοι ιαγουάροι μοιάζουν περισσότερο με μικρά γατάκια που θα κουλουριάζονταν

blue lobster
Οι επιστήμονες του Πανεπιστημίου Μέιν, υποστηρίζουν ότι το χρώμα αυτού του αστακού οφείλεται σε γενετική ανωμαλία και μπορεί να συμβεί μία στις δύο εκατομμύρια περιπτώσεις. Ο εντυπωσιακός αστακός της φωτογραφίας πιάστηκε στα δίχτυα ενός ψαρά στον Καναδά.
Ο Bobby Stodart έκπληκτος είδε στα δίκτυα του τον αστακό με αυτό το ξεχωριστό μπλε ελεκτρίκ χρώμα, ενώ ψάρευε στην επαρχία Νέα Σκωτία του Καναδά.
Ο ψαράς αποφάσισε να πουλήσει τον αστακό, ωστόσο δηλώνει ότι δεν θα αφήσει τους νέους ιδιοκτήτες να φάνε το ασυνήθιστο αυτό καρκινοειδές. Και αυτό γιατί, σύμφωνα με τους «New York Times», ο αστακός θα χάσει το πανέμορφο χρώμα του κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget