Menu

Ο Θανάσης είναι ένας απίθανος σκύλος και η ιστορία του συγκλονίζει! Έγινε ο πρωταγωνιστής της ταινίας μικρού μήκους του Δημήτρη Σοφιανόπουλου και η
κινηματογραφική ιστορία του έφτασε μέχρι την αγγλική έκδοση του ειδησεογραφικού δικτύου Al Jazeera!Όμως η αληθινή ιστορία του είναι ακόμη πιο συγκλονιστική… Ο Θανάσης ήταν αδέσποτος, μέχρι που τον υιοθέτησε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων από την Ελευσίνα. Εκεί βρήκε τη στοργή που του έλειπε στους δρόμους και ζούσε αρκετό καιρό ευτυχισμένος.


Δυστυχώς όμως, μια ημέρα όλα άλλαξαν. Πριν από 5 χρόνια οι ιδιοκτήτες του δολοφονήθηκαν από εγκληματίες που εισέβαλαν στο σπίτι τους για να τους ληστέψουν. Επί τέσσερις ημέρες το σκυλί έμεινε κοντά στα νεκρά αφεντικά του, θρηνώντας.

Την Πέμπτη ημέρα κατάφερε με κάποιο τρόπο να βγει από το σπίτι. Τα επίμονα γαυγίσματά του προκάλεσαν την περιέργεια των γειτόνων, οι οποίοι ειδοποίησαν τις Αρχές που βρήκαν τα πτώματα. Στη συνέχεια το σπίτι σφραγίστηκε και ο μικρός τετράποδος έμεινε άστεγος και γύριζε στους δρόμους!





Η ιστορία του έγινε γνωστή και μάλιστα προβλήθηκε και από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη. Αργότερα, η ιστορία του Θανάση μεταδόθηκε από τα μέσα ενημέρωσης της Ολλανδίας και της Μεγάλης Βρετανίας, συγκινώντας το κοινό.

Πιο πολύ από όλους όμως συγκινήθηκε η Τζούλια Φιλίππου, η οποία τον αναζήτησε, τον βρήκε και τον πήρε κοντά της, αποφασίζοντας να τον υιοθετήσει!


Espresso



Υ.Γ. Να σημειώσουμε ότι η Τζούλια Φιλίππου, εκπαιδεύτρια σκύλων, έφυγε ξαφνικά από την ζωή πριν ένα χρόνο έπειτα από τροχαίο δυστύχημα. Ο Θανάσης έζησε για 2η φορά την ''εγκατάλειψη'' αλλά πλέον ζει ευτυχισμένος με μια νέα οικογένεια.

 

Δείτε την ταινία

Δημοσίευση σχολίου

  1. polli sigkiniti istoria alla kai alithia ax...kai auta pou leei i tileorasi exw mia aporia.giati prpei panta na einai thimata h kaliiteri mas filoi i skili? kai oxi ta alla zwa diladi ta katsiakakia ta megala oxi ta mikra kai katei allo to skilisio kreasa DEN TROGETE.....:(

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΦΟΡΤΩΣΗ

 
Top