Menu

Pavlov chickens Pavlovskaya Παυλοβσκαγια Pavlovskaja ПАВЛОВСКАЯ Το Γενεαλογικό βιβλίο του χρονολογείται από τον 18ο αιώνα. Αυτά τα κοτόπουλα έχουν εκτραφεί
από την εποχή της Αικατερίνης Β, αυτοκράτειρα της Ρωσίας. Η πρώτη εγγραφή της φυλής Pavlovskaya ήταν απο τον Ρώσο επιστήμονας και ταξιδιώτη P. Pallas στο έργο του «Το ταξίδι γύρω από διάφορες επαρχίες της Ρωσίας (1768-1773). Η Pavlovskaya είναι μια καθαρή φυλή γιατί έχει δικα της πρότυπα. Είναι διαφορετικές από όλες τις άλλες φυλές της Ρωσίας επειδή υπήρχε ειδική εκτροφή και οι εκτροφείς Pavlovskaya πέρασαν τα μυστικά της αναπαραγωγής της από γενιά σε γενιά ακολουθώντας αυστηρά το πρότυπο της φυλής.Οι Pavlovskaya είναι γνωστό ότι είναι εξαιρετικά σκληραγωγημένες στο κρυο και έχουν μοναδικό πτέρωμα στα πόδια τους που είναι παρόμοια με το πτέρωμα άγριας γαλοπουλας.

Θεωρούνται ότι είναι το αριστούργημα της ομορφιάς κοτόπουλου του 18ου αιώνα, Σιγά-σιγά έγινε διάσημη σε όλο τον κόσμο, σαν η ΡΩΣΙΚΗΕΘΝΙΚΗ φυλή αλλα μέχρι το τέλος του 19ου αιώνα, η φυλή εμφανίζοταν μόνο σπάνια στις εκθέσεις και στη συνέχεια ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΠΛΗΡΩΣ . Πολλοί ειδικοί θεωρούν τον λόγο για την εξαφάνιση οτι ήταν η μόδα για τις νέες ξένες φυλές. Ετσι φτανουμε στο κοντινό μας 1990 οπου ο συνολικός παγκόσμιος πληθυσμός των αυθεντικών Pavlovskaya μειώθηκε σε ΔΥΟ ΚΟΚΟΡΙΑ, και ο ένας ήταν στείρος. Με την αναπαραγωγή του γονιμου κόκορα με κάπως παρόμοια κότα, και στη συνέχεια πίσω στον πατέρα, η φυλή επανιδρύθηκε.Σήμερα, πολύ λίγα από αυτά τα αξιόλογα πουλιά παραμένουν στην πατρίδα τους τη Ρωσία, και είναι σχεδόν άγνωστη έξω από τη χώρα αυτή.
Ενα πραγματικα σπανιο ειδος για χομπιστες του ειδους σε δυο χρωματα Silver και Golden...

Δημοσίευση σχολίου

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΦΟΡΤΩΣΗ

 
Top