Η περιπέτεια του μικρού μπαμπουίνου

Η περιπέτεια του μικρού ξεκίνησε όταν η μαμά του σκοτώθηκε από λιοντάρι και έληξε αίσια όταν ο πατέρας του μπόρεσε να το
απομακρύνει με ασφάλεια. Αλλά και τα ενδιάμεσα στάδια ήταν πραγματικά εντυπωσιακά.
Η γυναίκα του φωτογράφου Lisa Holzwarth περιέγραψε την εμπειρία στο μπλογκ της, αφηγούμενη τη συνάντηση αγέλης μπαμπουίνων με τέσσερις μεγάλες λέαινες. «Ακουγόντουσαν κραυγές και βρυχηθμοί, ήταν μια τρέλα» , αναφέρει, σύμφωνα με τη Daily Mail. Το χάος άρχισε όταν τρεις μπαμπουίνοι επιχείρησαν να τρέξουν για να ανέβουν σε ένα δέντρο.Οι δύο τα κατάφεραν αλλά ο τρίτος έπεσε νεκρός στα σαγόνια μιας από τις λέαινες.«Την ώρα που πέθαινε αντιληφθήκαμε ένα μικρό, μικρότερο από ενός μήνα σε ηλικία, που απομακρυνόταν από το σώμα του νεκρού μπαμπουίνου, ήταν η μαμά του».Το ένστικτό του τού έλεγε να φύγει μακριά αλλά δεν είχε ακόμα την ταχύτητα και την ευελιξία για να το κάνει. Άρχισε να σκαρφαλώνει στο δέντρο αλλά η λέαινα το έριχνε ξανά και ξανά στο έδαφος, χωρίς όμως να του κάνει κακό. Τελικά η λέαινα το άρπαξε με το στόμα της, απαλά χωρίς να το πειράξει, και το ακούμπησε μπροστά στο στέρνο της, ανάμεσα στα μπροστινά της πόδια.
«Αυτό που ακολούθησε δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε. Το μικρό αρπάχτηκε από το στήθος της λιονταρίνας και δοκίμασε να θηλάσει!», περιγράφει η Holzwarth. Εκείνη το άφησε για λίγο και το ξαναέπιασε στο στόμα της.
Αλλά εκείνη τη στιγμή, κι ενώ όλοι παρακολουθούσαν με αγωνία, η προσοχή της λέαινας αποσπάστηκε από κάτι: ήταν δύο αρσενικά λιοντάρια που πλησίαζαν. Μια στιγμή ήταν αρκετή ώστε ο μπαμπάς του μικρού να το αρπάξει και να το ανεβάσει με ασφάλεια ψηλά στο δέντρο.

Incredible moment lioness spares baby baboon after killing his mother and gently NUZZLES it... before the tiny creature is plucked to safety by his brave father...

Δείτε τις φωτογραφίες

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΦΟΡΤΩΣΗ

[disqus][blogger]

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget