Menu

Μια βλάβη, μια τυχαία συνάντηση και μια λάθος κίνηση ήταν το περίεργο παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στον 45χρονο ο οποίος βρέθηκε δολοφονημένος τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας στο Λιτόχωρο Πιερίας! Το έγκλημα, που έγινε για ασήμαντη αφορμή, εξιχνιάστηκε αλλά ο δράστης παραμένει άφαντος.
Το θύμα έπαθε λάστιχο καθώς επέστρεφε στο σπίτι του και άφησε το αυτοκίνητο του σε ένα βενζινάδικο, συνεχίζοντας πεζός την πορεία του. Στη διαδρομή συναντήθηκε με έναν 40χρονο συγχωριανό του και, άγνωστο για ποιον λόγο, άρχισαν να λογομαχούν. Ο 45χρονος φαίνεται πως φοβήθηκε όταν ο σκύλος του συγχωριανού του άρχισε και να κινείται απειλητικά εναντίον του και τον κλώτσησε!
Αυτή η κίνηση στάθηκε μοιραία… Ο 40χρονος του επιτέθηκε ξαφνικά και κάρφωσε ένα μαχαίρι στην καρδιά του, σκοτώνοντάς τον ακαριαία! Αμέσως μετά, έσπευσε να εξαφανιστεί και τηλεφώνησε στη μητέρα του θα αργήσει ότι να γυρίσει στο σπίτι τους! Από τότε τα ίχνη του δεν έχουν βρεθεί. Οι αστυνομικοί εντόπισαν μέσω δορυφόρου το σήμα του κινητού του σε μια περιοχή που ερευνήθηκε με εκπαιδευμένα σκυλιά, αλλά δεν μπόρεσαν να τον βρουν και συνεχίζουν τις έρευνες.
protothema

Δημοσίευση σχολίου

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΦΟΡΤΩΣΗ

 
Top