Menu

Ο Todd Ray διαθέτει μια πολύ πρωτότυπη «συλλογή»! Είναι ίσως ο ιδιοκτήτης των περισσότερων ζώων με δύο κεφάλια και ίσως γι’ αυτό τον επέλεξε ένας άντρας από την Καλιφόρνια για να του εμπιστευτεί την τύχη από δύο σιαμαία χελωνάκια!
«Με πήρε τηλέφωνο ένα παιδί από το Compton, του οποίου ο παππούς έχει χελώνες. Ο άντρας αυτός είχε δύο σιαμαία χελωνάκια και το αγόρι ήθελε να προσπαθήσει να τα σώσει.Τους είπα πώς να τα ενυδατώνουν και να τα ταΐζουν, γιατί υπήρχε κίνδυνος να τραυματιστούν με τα νύχια τους στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν το ένα από το άλλο».
Όταν του πήγαν τα χελωνάκια αυτά κουνιόντουσαν με δυσκολία. «Είναι πολύ μικρά, ίσως 6 εβδομάδων και όταν μου τα έφεραν ήταν σχεδόν ακίνητα. Εγώ όμως τράβηξα ένα πόδι και αντέδρασαν. Είναι η πρώτη φορά που βλέπω κάποιον να θέλει να χωρίσει δύο ζώα. Εγώ αγαπώ τα ζώα όπως γεννιούνται και έχω εναντιωθεί πολλές φορές στην ιδέα του διαχωρισμού ζώων» λέει ο ίδιος.
Η διαδικασία αυτή είναι εξαιρετικά σπάνια, ενώ οι περισσότεροι κτηνίατροι που επικοινώνησαν με την ιστοσελίδα Huffington Post δήλωσαν ότι δεν είχαν ξανακούσει για μια τέτοια επέμβαση.
Ο Dr. Douglas Folland είπε ότι «θα μπορούσε να γίνει και σε ζώα, αλλά απ’ όσο γνωρίζω δεν έχει ξαναγίνει στην κτηνιατρική. Αν οι χελωνίτσες είναι ενωμένες στο δέρμα μπορεί να γίνει, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται στη φωτογραφία μάλλον είναι ενωμένες στο κάτω μέρος από το καβούκι και η προσπάθεια διαχωρισμού θα ήταν πολύ δύσκολη, καθώς δεν είναι κάτι που “ξαναφυτρώνει”».
newsbeast

Δημοσίευση σχολίου

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΦΟΡΤΩΣΗ

 
Top