Menu

Ο Σύλλογος Μέριμνας Απροστάτευτων Ζώων «Η Κιβωτός» δημοσίευσε στη σελίδα του στο Facebook άλλο ένα φριχτό έγκλημα, μια ομαδική δηλητηρίαση ζώων, που συνέβη στα Πάμφιλα Λέσβου. «Το Σάββατο 8/10/2011 στις 20:00 μας κάλεσαν από τα Πάμφιλα Μυτιλήνης να μας αναφέρουν την μαζική δολοφονία με φόλες αδέσποτων και δεσποζομένων ζώων, όλα σε ακτίνα 100 μέτρων…

Τα νέα θύματα 2 σκυλιά (μια θηλυκούλα δύστυχη ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη) 2 γάτες και ένας περαστικός γαϊδουράκος». Το δηλητηριασμένο δόλωμα ήταν ψωμί! Αυτό μπόρεσαν να εντοπίσουν οι εθελοντές του συλλόγου πάνω στον κεντρικό δρόμο του χωριού.

Οι άνθρωποι της «Κιβωτού» κάλεσαν την Αστυνομία και τα τοπικά Μ.Μ.Ε. όλοι ανταποκρίθηκαν άμεσα αλλά το κακό είχε γίνει…. Η δίωξη έγινε αυτεπάγγελτα εξαιτίας της φύσης του αδικήματος.

Οι εθελοντές του φιλοζωικού συλλόγου που ήταν παρόντες όταν τα ζώα ξεψυχούσαν έγιναν μάρτυρες συγκλονιστικών εικόνων. Ο γαϊδαράκος ήταν ήδη στα τελευταία του και μια γατούλα είχε πλησιάσει μια άλλη που ήταν ετοιμοθάνατη και την κοιτούσε σαστισμένη μη καταλαβαίνοντας τι συμβαίνει.

Ανέβασαν τις φωτογραφίες στο Facebook ώστε όλοι να γίνουμε μάρτυρες της απίστευτης κτηνωδίας στα Πάμφιλα και να διαμαρτυρηθούμε όλοι μαζί στις τοπικές αρχές, πιέζοντας τους αρμόδιους να ενεργήσουν και να εφαρμόσουν το νόμο.
http://www.zoosos.gr/article/476/ktenodia-apo-anthropino-heri-ste-mutilene-deleteriasan-gaidaro-skulous-kai-gates

Δημοσίευση σχολίου

  1. Αποτρόπαιο... δεν πρέπει να περάσει έτσι. Μα ποιος μπόρεσε να κάνει κάτι τόσο βάρβαρο? ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΦΟΡΤΩΣΗ

 
Top