Menu


Στο βίντεο που διαρκεί λίγο περισσότερο από ένα λεπτό, εμφανίζεται μία πολυμελής ομάδα κυνηγετικών σκυλιών να προσπαθεί να σκοτώσει ένα ελάφι, στο χείλος ενός γκρεμού δεκάδων μέτρων, με αρκετά από τα σκυλιά να μην μπορούν να κρατηθούν και να πέφτουν στην χαράδρα.

Τις σοκαριστικές σκηνές κατέγραψε με την κάμερά του ένας άλλος διερχόμενος πολίτης, ενώ εντύπωση και εκατοντάδες αρνητικά σχόλια έχει προκαλέσει κι η αντίδραση του ιδιοκτήτη των σκύλων, καθώς αδιαφορεί για τα ζώα που πέφτουν στον γκρεμό, με το μοναδικό του μέλημα να είναι η θανάτωση του ελαφιού.

Η αποτρόπαια αυτή καταγραφή έχει προκαλέσει σάλο στην Ισπανία, με χιλιάδες πολίτες κι οργανώσεις για την υπεράσπιση των ζώων να κατακεραυνώνουν τον κυνηγό, καλώντας παράλληλα τις αρχές να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να τεθούν περιορισμοί τόσο στην χρήση κυνηγετικών σκύλων, όσο και στο κυνήγι.

Προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί ο αριθμός των σκυλιών που βρήκαν τον θάνατο, με την Ισπανική Ένωση Κυνηγών να αρκείται απλώς στην αναφορά περί παρουσίας κτηνιάτρων στο σημείο που έπεσαν τα σκυλιά.
Βίντεο


https://twitter.com/twitter/statuses/1063850403018743808

Δημοσίευση σχολίου

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΦΟΡΤΩΣΗ

 
Top