Menu


Ομάδα Angels Team Athens
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΣΙΠΑΚΙ ΣΤΟΝ ΣΚΥΛΟ; ΔΕΝ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙΣ!

Ένα πολύ συχνό και πραγματικά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ φαινόμενο, είναι αυτό που γίνεται σε Νησιά και σε απομακρυσμένες περιοχές. Μιλάω για την εγκατάλειψη σκύλου!

Το πιο σωστό και το πιο όμορφο, είναι να πιάσουμε το πρόβλημα από τα παιδιά. Να τους περάσουμε φιλοζωική συνείδηση και πολιτισμό και παιδεία, από τα σχολεία.

Αυτός είναι και ένας από τους στόχους της ομάδας μας. Όμως, μέχρι να φτάσουμε εκεί, το πρόβλημα αυτό υφίσταται και μάλιστα σε υπερβολικό βαθμό! Χιλιάδες εγκαταλείψεις κάθε χρόνο.

Κάτι απλό που θα μπορούσε να κάνει το κράτος, σαν πρώτη κίνηση, είναι να μην ταξιδεύει κανείς με σκύλο, χωρίς να έχει τσιπάκι! Να είναι υποχρεωτικός έλεγχος και σε περίπτωση που δεν έχει το ζώο σήμανση, τότε πολύ απλά δεν θα μπορεί να ταξιδέψει.

Αυτό σίγουρα θα μειώσει κατα πολύ το φαινόμενο αυτό. Δεν θα το εξαλείψει, αλλά θα το κάνει πιο δύσκολο. Μετά σαν δεύτερο βήμα, μπορεί το κράτος να εστιάσει στο πρόβλημα που θα έχει απομείνει.

Δεν ταξιδεύει λοιπόν κανείς με ζώο, με κανένα μέσο, χωρίς να έχει τσιπάκι! Είναι κάτι που θα δούμε πως μπορεί σε συνεργασία με το κράτος να εφαρμοστεί.

Το απόσπασμα που θα δείτε, είναι από την επίσκεψη που έκανε η ομάδα μας στην Αίγινα, για ενημέρωση του κόσμου και συλλογή εθελοντών για να ξεκινήσουμε το έργο μας και στην Αίγινα.

Δημοσίευση σχολίου

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΦΟΡΤΩΣΗ

 
Top