Menu

Τα μοντέλα που επιλέγει να τοποθετεί απέναντι από το φακό του ο φωτογράφος Visarute Angkatavanich από την Ταϊλάνδη
είναι πολύ διαφορετικά από αυτό που θα περίμενε να δει κανείς ακούγοντας τη λέξη «μοντέλο».Αντί για δίμετρα πόδια, ιδανικές αναλογίες μπούστου, μέσης και περιφέρειας και ωραία χτενίσματα τα δικά του μοντέλα χαρακτηρίζονται από άνεση κινήσεων, μοναδικούς χρωματισμούς και… μαχητικότητα!Κι αυτό γιατί ο Visarute φωτογραφίζει… ψάρια μονομάχους! Άλλωστε, όπως δήλωσε ο ίδιος στη Daily Mail, το να φωτογραφίζει ψάρια είναι το «πάθος» του.
Τα μοντέλα που επιλέγει να τοποθετεί απέναντι από το φακό του ο φωτογράφος Visarute Angkatavanich από την Ταϊλάνδη είναι πολύ διαφορετικά από αυτό που θα περίμενε να δει κανείς ακούγοντας τη λέξη «μοντέλο».Αντί για δίμετρα πόδια, ιδανικές αναλογίες μπούστου, μέσης και περιφέρειας και ωραία χτενίσματα τα δικά του μοντέλα χαρακτηρίζονται από άνεση κινήσεων, μοναδικούς χρωματισμούς και… μαχητικότητα!Κι αυτό γιατί ο Visarute φωτογραφίζει… ψάρια μονομάχους! Άλλωστε, όπως δήλωσε ο ίδιος στη Daily Mail, το να φωτογραφίζει ψάρια είναι το «πάθος» του.
«Μου αρέσει πολύ να απαθανατίζω τις κινήσεις τους σε διαφορετικό φωτισμό, για να αναδεικνύεται η ιδιαίτερη χάρη και κομψότητά τους» είπε χαρακτηριστικά.
Χάρη στα εντυπωσιακά χρώματά τους και τα μακριά πτερύγιά τους έγιναν ιδιαίτερα δημοφιλή και συνήθως τα επιλέγουν όσοι θέλουν να αποκτήσουν το δικό τους ενυδρείο.Εκτρέφονται εδώ και πάνω από 120 χρόνια στην Ταϊλάνδη και την Καμπότζη.
Τα θηλυκά δεν είναι τόσο χρωματιστά όσο τα αρσενικά και έχουν κοντύτερα πτερύγια, ενώ όπως υποδηλώνει το όνομά τους τα ψάρια αυτά είναι ιδιαίτερα επιθετικά. Όταν συνυπάρχουν δύο αρσενικά μαζί η μάχη συνεχίζεται μέχρι θανάτου!
http://www.newsbeast.gr/environment/arthro/610148/oi-monomahoi-ton-enudreion/












Δημοσίευση σχολίου

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΦΟΡΤΩΣΗ

 
Top