Ταβερνα στην Παρο εχει φυλακισμενη μαιμου για αξιοθεατο!!!

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΑΙΜΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ... ΜΑΣΚΟΤ!
Μέσα σ’ ένα άθλιο μεταλλικό κλουβί ζει εγκλωβισμένη εδώ και χρόνια μια αρσενική μαϊμού στον προαύλιο χώρο μιας οικογενειακής ταβέρνας στην παραλία Αγκάλη Χρυσής Ακτής της Πάρου.Σε αυτό το κλουβί ο Ρίγκο «ζει» χωρίς ούτε τα απαραίτητα. Και αυτό το λέμε γιατί χθες, που εμείς επισκεφτήκαμε το σημείο μετά από σχετική καταγγελία, η οποία έφτασε ανώνυμα στο email μας, δεν βρήκαμε το ζώο να έχει ούτε νερό, ούτε φαγητό.
Δείτε σε αυτό το βίντεο σε τι είδους ζωή έχουν καταδικάσει αυτό το πλάσμα να ζει εκείνοι που υποτίθεται πως νοιάστηκαν να το σώσουν.
Σύμφωνα με τον νόμο 4039/2012 στο άρθρο 12, και την παράγραφο 1, αναφέρει: «Απαγορεύεται η διατήρηση κάθε είδους ζώου σε τσίρκο ή σε θίασο με ποικίλο πρόγραμμα, εφόσον τα ζώα αυτά χρησιμοποιούνται με οποιονδήποτε τρόπο και για οποιονδήποτε σκοπό στο πρόγραμμά τους, πραγματοποιούν παραστάσεις ή παρελαύνουν ή εμφανίζονται ενώπιον του κοινού».Στο άρθρο 13 και στην παράγραφο 1 τονίζεται: «Από τις απαγορεύσεις... εξαιρούνται οι νομίμως λειτουργούντες ζωολογικοί κήποι, τα ενυδρεία, τα καταστήματα πώλησης ζώων, τα κέντρα περίθαλψης ειδών άγριας πανίδας και τα εκτροφεία θηραμάτων, που διέπονται από ειδικές διατάξεις, υπό την προϋπόθεση ότι και στους παραπάνω χώρους δεν διεξάγονται κάθε είδους παραστάσεις με τη συμμετοχή ζώων».
ΠΗΓΗ http://www.zoosos.gr/article/2540/maimou-os-atraxion-se-taverna-sten-hruse-akte-tes-parou

Δημοσίευση σχολίου

palio kariolides!! kakomoro zwaki elpizw na to piran filozoi!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΦΟΡΤΩΣΗ

[disqus][blogger]

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget