Menu

CESAR MILAN WIKIPEDIA
CESAR MILLAN FACEBOOK
CESAR MILAN TWITTER

Αυτό που χρειάζεται ο σκύλος μας, ίσως να μην είναι αυτό που του δίνουμε.
- Δεν υπάρχουν «προβληματικές ράτσες». Μόνο προβληματικά αφεντικά.
- Τα αγελαία ένστικτα ενός σκύλου είναι το κλειδί για μια ευτυχισμένη συμβίωση μαζί του.
O Cesar Millan κατάγεται από το Μεξικό, αλλά πήγε στις Ηνωμένες Πολιτείες να τελειοποιήσει τις μεθόδους του. Ήξερε ότι ήθελε να συνεργαστεί με τα σκυλιά από την τρυφερή ηλικία των έντεκα. Στην πατρίδα του, τον αποκαλούσαν «Ο Σκυλάνθρωπος". Αυτό το τρίτης γενιάς εκπαιδευτής σκύλων ξεκίνησε σπουδές του στους σκύλους στο ράντσο του Μεξικού Sinaloa. Έμαθε τα μυστικά της τέχνης από τον πατέρα του, ο οποίος με τη σειρά τους έμαθε από τον πατέρα του. Ωστόσο, ούτε ο πατέρας του ούτε ο παππούς του έκανε οποιαδήποτε χρήματα εργαζόμενοι με τα σκυλιά. Ο Millan συνειδητοποιήσε ότι αν ήθελε να κάνει μια εργασία που ζει απο την εκπαίδευση, ότι επρόκειτο να πρέπει να εγκαταλείψη το Μεξικό. Έτσι, στην ηλικία των 21, με $ 100 στην τσέπη του, διέσχισε τα σύνορα στο Σαν Ντιέγκο. Μέσα σε λίγες μέρες δούλευε με τα σκυλιά στις Ηνωμένες Πολιτείες, μαζεύοντας περιτώματα και κάνοντας grooming σε σκυλιά.

Cesar Millan : Φιλοσοφία

Cesar Millan, The Dog Whisperer Cesar Millan, ο ψιθυριστής σκύλων θα σας πεί άμεσα ότι αποκαθιστά τα σκυλιά και τα εκπαιδευει ανθρώπους. Πιστεύει ότι πολλά προβλήματα που έχουν τα σκυλιά μπορούν να συνδέονται άμεσα πίσω στους ιδιοκτήτες τους. Βλέπει πολλούς από τους πελάτες του κάνουν το ίδιο λάθος ξανά και ξανά. Ο Cesar λέει ότι οι άνθρωποι στην αμερική είναι προδιατεθειμένοι να αντιμετωπίζουν τα σκυλιά τους ως ανθρώπους και ότι η στάση αυτή προκαλεί ζητήματα. Σύμφωνα με τον Cesar, τα σκυλιά χρειάζονται τρία πράγματα για να είναι ευτυχισμένα και καλά προσαρμοσμένα: την άσκηση, την πειθαρχία και την αγάπη - με αυτή τη σειρά. Πιστεύει ότι αν οι άνθρωποι οι ίδιοι που μέχρι να είναι ο ηγέτης της ομάδας μεταξύ των σκυλιών τους, θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό για την επίλυση τυχόν προβλήματα που έχουν με τα σκυλιά τους. Ο Cesar πιστεύει επίσης ότι η άσκηση είναι εξαιρετικά σημαντική για την καθημερινή ρουτίνα του σκύλου. Επίσης, συνιστά ένα τουλάχιστον σαράντα πέντε λεπτά με τα πόδια κάθε πρωί.


Δραστηριότητες του Σέζαρ Μίλαν
Ο Cesar κατέχει και λειτουργεί Cesar Millan's Dog Psychology Center στο Λος Άντζελες, Καλιφόρνια. Πρόκειται για δύο στρεμμάτων εγκατάσταση που χρησιμοποιείται για την αποκατάσταση των σκύλων και των ιδιοκτητών τους. Ο Cesar αποκαθιστά μέχρι τριάντα σκυλιά την φορά στο κέντρο του. Μπορείτε να παρακολουθούν σεμινάρια στο κέντρο με Cesar επίσης. Εκτός από τη λειτουργία του κέντρου, Cesar επίσης πρωταγωνιστεί σε μια σειρά σχετική με το National Geographic Channel, Cesar Millan, The Dog Whisperer . Σε αυτήν την εκπομπή πηγαίνει στις ιδιωτικές κατοικίες των σκύλων και των ιδιοκτητών τους. Υπό το άγρυπνο βλέμμα, την καθοδήγηση και τη διδασκαλία των Cesar Millan, το κοινό βλέπει τις αλλαγές που λαμβάνουν χώρα στην σκυλιά και οι άνθρωποι που βοηθάει. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για αυτό το δείχνουν στο National Geographic web site.

Cesar Millan, The Dog WhispererΟ Cesar έχει γράψει ένα βιβλίο για να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες σκυλιών και τα σκυλιά τους. Το βιβλίο τιτλοφορείται Cesar's Way: The Natural, Everyday Guide to Understanding and Correcting Common Dog

Ο Cesar έχει επίσης δημιουργήσει ένα DVD για να βοηθήσει τους σκύλους και τους ιδιοκτήτες. Το DVD έχει τίτλο People Training for Dogs και είναι διαθέσιμο από την ιστοσελίδα του.

Δημοσίευση σχολίου

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΦΟΡΤΩΣΗ

 
Top