Menu


Δυστυχώς η υιοθεσία του Μίκυ δεν κράτησε πάνω από 3 μέρες. Όταν μας περνούν τηλέφωνο για κάποιο κουτάβι εξηγούμε ακριβώς τις ανάγκες και την συμπεριφορά τους π.χ πως δεν μπορούν να κρατήσουν την κύστη τους και κάνουν την ανάγκη τους παντού, επειδή είναι μωρά μπορεί να κλαίνε όταν είναι μόνα τους ,επειδή πονάνε τα δόντια τους μπορεί να μασάνε ότι βρούνε κ.τ.λ Τους λέμε επίσης έχετε χρόνο,υπομονή και διάθεση να ανταπεξελθετε αλλιώς μπορείτε να πάρετε ένα ενήλικο σκυλάκι που και θα δώσει την ίδια αγάπη και δεν έχει της ίδιες ανάγκες. Όλοι λένε το ίδιο πράγμα πως ξέρουν και πως το έχουν σκεφτεί σοβαρά . Τα ζώα δεν είναι παιχνίδια έχουν ανάγκες και υποχρεώσεις.
Ο Μίκυ μας είναι 3 μηνών και θα γίνει μεσαίου προς μικρό μέγεθους έχει κάνει τα 2 πρώτα εμβόλια και πλήρης αποπαρασιτωση αν ενδιαφέρεστε να του δώσετε άλλη μια ευκαιρία επικοινωνήστε με τη σελίδα μας Φιλοζωικός σύλλογος Αιγιάλειας "Τα Φιλαράκια" ή με το 2696032320

Δημοσίευση σχολίου

  1. Και μαθαίνουν εύκολα όταν κάποιος έχει την υπομονή να αφιερώσει λίγο χρόνο για να τα μάθει, μέσα σε λίγες μέρες, εκπληκτικό αν αναλογιστούμε πως ο άνθρωπος κάνει χρόνια για να μάθει να κάνει αυτόνομα την ανάγκη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Γεια σας ενδιαφέρομαι για δυο μαλτεζακια για υοθεσεια

      Διαγραφή
  3. ΗΧΑΜΕ ΕΝΑ ΠΕΚΙΝΟΥΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ 15 ΧΡΟΝΩΝ !!ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΜΙΚΡΟΣΩΜΟ ΘΥΛΗΚΟ ΠΕΚΙΝΟΥΑ Η ΜΑΛΤΕΖ ΓΙΑ ΥΟΘΕΣΙΑ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πανέμορφα τσοπανόσκυλα ψάχνουν σπίτι , χαρίζονται , είναι φιλικά υπάκουα και πολύ κοινωνικά .Θέλουν σπίτι με πολύ αγάπη και χώρο για παιχνίδια και αυτά θα γίνουν οι καλή φύλακες και άμορφο παρεάκη . Βρεθήκανε στο δρόμο και ψάχνουν σπίτι επειγόντος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΦΟΡΤΩΣΗ

 
Top