Menu



Επικίνδυνες διαστάσεις φαίνεται πως λαμβάνουν οι φόλες στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου, με αποτέλεσμα, εκτός από ζώα, να απειλούνται πλέον και μικρά παιδιά.

Όπως κατήγγειλε στην εφημερίδα "Συνείδηση" κάτοικος της πόλης, κατά την διάρκεια βόλτας με τον σκύλο του, στην πλατεία Παναγοπούλου, αντιλήφθηκε ένα αγοράκι περίπου τριών ετών, να έχει διαφύγει της προσοχής των γονιών του και να προσπαθεί να φάει κάτι που βρήκε στο γκαζόν.

Όπως γρήγορα αντιλήφθηκε, επρόκειτο για λουκάνικο με δηλητήριο, που προορίζονταν από ανεγκέφαλο που τα είχε αφήσει εκεί, για κάποιο τετράποδο και έτσι, ενημέρωσε την τοπική αστυνομία, η οποία κατέγραψε το περιστατικό.

Τα κρούσματα με φόλες κατά ζώων, είναι πάρα πολλά στην περιοχή του Αγρινίου και για το λόγο αυτό, προγραμματίστηκε μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, με επίκεντρο τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, την Κυριακή 27 Μαΐου στις 10 το πρωί, στην οποία θα λάβουν μέρος, μέλη των Φιλοζωικών Οργανώσεων Αγρινίου, Μεσολογγίου, Πάτρας και Ερατεινής Φωκίδας, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί δράση στον πεζόδρομο της Χαριλάου Τρικούπη. Δράσεις που στόχο έχουν την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και την εξάλειψη των φαινομένων κακοποίησης και θανάτωσης ζώων.
Πηγή: sinidisi

Δημοσίευση σχολίου

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΦΟΡΤΩΣΗ

 
Top