Menu


Τα μέλη του συνεργείου έπαιρναν συνέντευξη από τον 41χρονο Μάριο Περιβόητο, ελληνικής καταγωγής, στις 21 Μαρτίου, όταν ξαφνικά το σκυλί του άντρα του επιτέθηκε και τον κατασπάραξε με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.Το σκυλί, ένα Σταφορντσάιρ Μπουλ Τεριέ, του επιτέθηκε κατευθείαν στο λαιμό και παρόλο που το συνεργείο κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο και ο άντρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, δύο ώρες μετά έχασε τη μάχη με τη ζωή.
Τη στιγμή της επίθεσης, συμφωνα με την ανακοίνωση του BBC, οι κάμερες δεν έγραφαν ενώ δεν έχει γίνει γνωστό για ποιο ντοκιμαντέρ έδινε συνέντευξη ο Περιβόητος.
Σύμφωνα με τους γείτονές του, ο Περιβόητος λάτρευε το σκυλί και το φρόντιζε ανελλιπώς, ωστόσο ανέφεραν ότι μια-δυο φορές στο παρελθόν του είχε επιτεθεί ξανά.
Ο Περιβόητος ζούσε περίπου 20 χρόνια στη γειτονιά με τους περίοικους να αναφέρουν ότι ήταν συστηματικός χρήστης ναρκωτικών ουσιών και συχνά μετέτρεπε το σπίτι του σε άντρο ναρκωτικών. Ωστόσο, υπεραγαπούσε το σκυλί του και ακόμα και όταν ο ίδιος δεν είχε λεφτα ζητούσε δανεικά για να αγοράσει τροφή για το σκυλί του.
Η αστυνομία ανέκρινε ενδελεχώς τους ρεπόρτερ, ωστόσο δεν θεωρεί πλέον ύποπτο τον θάνατο του Περιβόητου.

Δημοσίευση σχολίου

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΦΟΡΤΩΣΗ

 
Top