Menu

Ο «βασιλιάς» King Kai είναι η απάντηση της Αυστραλίας στον επιβήτορα από τις ΗΠΑ Frederik the Great, που έχει τον τίτλο του ομορφότερου αλόγου στον κόσμο. Είναι κι αυτός πρωταθλητής και έχει αποκτήσει φήμη για τις εντυπωσιακές επιδόσεις τους το ντρεσάζ.
Ο Kai ανήκει στη Monique Thornley που ζει στην Τασμάνια, που εξομολογείται πως έψαχνε σχεδόν επί ένα χρόνο, το 2012, για να βρει ακριβώς το άλογο που ήθελε. «Είδαμε χιλιάδες άλογα πριν τον Kai, ήθελα κάτι πολύ συγκεκριμένο, να είναι ψηλό και όμορφη με μακριά χαίτη, ο Kai ήταν το σωστό άλογο για τη σωστή δουλειά».
Το 12χρονο άλογο έχει πια και δική του σελίδα στο Facebook ενώ οι θαυμαστές του δεν το αφήνουν σε ησυχία όπου το συναντούν.
«Ειδικά τα παιδιά τον περικυκλώνουν και όλοι θέλουν μια φωτογραφία μαζί του. Ο κόσμος μας σταματά για να τον δει κι εκείνος στέκεται και απολαμβάνει την προσοχή. Έχει πολύ καλή ψυχή αλλά πρέπει να περιορίσουμε τις εμφανίσεις του επειδή θέλω να πετύχει στο ντρεσάζ», προσθέτει η Monique.
Ο Kai είχε αναδειχθεί πρωταθλητής στο Elementary Champion της Τασχμανίας το 2013 και τον ίδιο χρόνο πήρε τον τίτλο του «Αλόγου της Χρονιάς». Τον επόμενο χρόνο κατέκτησε την πρωτιά στη μεσαία κατηγορία.
«Τον αποκαλώ ‘η Μέριλιν Μονρόε μου’, δεν είναι τέλειος ούτε αδύνατος αλλά όλοι ελκύονται από εκείνον», δηλώνει η Thornley.
Σύμφωνα με τη Daily Mail για το ζευγάρωμα των αλόγων τους με τον Kai οι ιδιοκτήτες θα πληρώσουν από 1350 έως 1800 δολάρια αλλά μόνο με τεχνητή γονιμοποίηση λόγω των κινδύνων τραυματισμού.
alogo2 alogo3 alogo5 alogo6 alogo7 alogo1 alogo8 alogo4

Δημοσίευση σχολίου

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΦΟΡΤΩΣΗ

 
Top