Menu

Ένα 4χρονο λευκό Λαμπραντόρ πέθανε σαν ήρωας από εξάντληση αφού προηγουμένως κατάφερε να διασώσει 7 άτομα από τα συντρίμμια στον Ισημερινό, που έχει πληγεί από τον φονικό σεισμό μεγέθους 7,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, στα μέσα του Απρίλη.

Όπως δημοσιεύει η Telegraph, ο Dayko, που ήταν ένας σκύλος διάσωσης της Πυροσβεστικής. πέθανε την περασμένη Παρασκευή, έχοντας περάσει τις προηγούμενες ημέρες ψάχνοντας για επιζώντες στα χαλάσματα.

Η Πυροσβεστική υπηρεσία έγραψε στη σελίδα της στο Facebook πως πέθανε από "στεφανιαίο έμφραγμα του μυοκαρδίου και οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια."


Η συγκινητική ανάρτηση της υπηρεσίας αναφέρει επίσης:

"Είχε εργαστεί ως ένα σκυλί διάσωσης για 3,5 χρόνια. Με λύπη μας σας ενημερώνουμε ότι η πυροσβεστική υπηρεσία είναι σε πένθος, διότι μόλις χάσαμε το Dayko που συμμετείχε στο έργο της διάσωσης. Έδωσε τη ζωή του στη γραμμή του καθήκοντος. Σε ευχαριστούμε Dayko για τις ηρωικές προσπάθειές σου στο Pedernales και σε διάφορες καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, όπου ήσουν παρών. Κράτησες ψηλά το όνομα της υπηρεσίας."


Από το σεισμό, που σημειώθηκε στις 16 Απριλίου στον Ισημερινό, περισσότεροι από 2.000 άνθρωποι τραυματίστηκαν ενώ ο αριθμός τον νεκρών έφτασε πλέον τους 654.

Δημοσίευση σχολίου

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΦΟΡΤΩΣΗ

 
Top