Menu

Περιπτώσεις όπου ο άνθρωπος δεν μπόρεσε να γλιτώσει από την επιθετικότητα και την αγριότητα των ζώων. Βέβαια πολλές φορές είναι εκείνος που πρώτα επιτίθεται και τελικά βρίσκει τραγικό θάνατο από τα ζώα που βρίσκονται σε άμυνα.

1. Παραγωγός σπέσιαλ εφέ σκοτώθηκε από λέαινα σε σαφάρι στην Αφρική

thnathforerua1
Η Katherine Chappell, παραγωγός ειδικών εφέ στο Game Of Thrones, σκοτώθηκε από μια λέαινα, ενώ ήταν για σαφάρι στη Νότια Αφρική. Ήταν μόλις 29 ετών. Η Chappell ήταν στη Νότια Αφρική για να συγκεντρώσει τα χρήματα για μια φιλανθρωπική οργάνωση αλλά σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια μια βόλτας μέσα σε ένα πάρκο κάνοντας σαφάρι. Όπως προσπάθησε να τραβήξει φωτογραφίες, το ζώο πήδηξε μέσα από ένα ανοιχτό παράθυρο και τη σκότωσε.

2. Ο μεθυσμένος άνδρας που σκοτώθηκε πηδώντας στον περιφραγμένο χώρο μιας τίγρης

thnathforerua2
Ο 22χρονος Maqsood, λέγεται ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, όταν μπήκε στον χώρο μιας τίγρης στο Δελχί. Μάρτυρες αναφέρουν ότι ο άνδρας μπήκε στην περιφραγμένη περιοχή, παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες της ασφάλειας του ζωολογικού κήπου να τον κρατήσει μακριά από τις τίγρεις. Μόλις μπήκε στο χώρο η τίγρης τον άρπαξε από το λαιμό και οι τρομοκρατημένοι θεατές άρχισαν να ρίχνουν πέτρες και ξύλα στο ζώο για να προσπαθήσουν να τον σώσουν χωρίς να τα καταφέρουν τελικά.

3. Ο άνθρωπος που σκοτώθηκε από έναν κροκόδειλο μαζεύοντας μπάλες του γκολφ

thnathforerua3
Ένας κροκόδειλος σκότωσε έναν άνδρα, ενώ ο ίδιος μάζευε μπάλες του γκολφ από φράγμα που ονομάζεται Lake Panic στη Νότιο Αφρική. Ο 29χρονος Jacques van der Sandt εξαφανίστηκε κάτω από το νερό σε ένα γήπεδο γκολφ δίπλα σε μια περιοχή εντός των ορίων του πάρκου, σύμφωνα με τους υπαλλήλους του Εθνικό Πάρκου Κρούγκερ. Ο κροκόδειλος επιτέθηκε στον άνθρωπο ενώ εκείνος στεκόταν μέχρι το ύψος της μέσης στο νερό και για να πιάσει τις μπάλες του γκολφ.

4. Ο σεφ που σκοτώθηκε από ένα αποκεφαλισμένο φίδι

thnathforerua4
Ένας σεφ στην επαρχία Γκουανγκντόνγκ της Κίνας τσιμπήθηκε θανάσιμα από ένα αποκεφαλισμένο φίδι. Συγκεκριμένα τον τσίμπησε μια κόμπρα 20 λεπτά αφού το κεφάλι της είχε αποκοπεί από το σώμα. Ο σεφ Peng Fan προετοίμασε ένα πιάτο με σούπα φιδιού όταν συνέβη το περιστατικό. Σύμφωνα με ειδικούς ένα φίδι μπορεί να παραμείνει «ζωντανό» για περίπου μία ώρα αφού έχει αφαιρεθεί το κεφάλι τους ή άλλο μέρος του σώματος. Ο σεφ πέθανε πριν φτάσει στο νοσοκομείο.

5. Ο κυνηγός ο οποίος σκοτώθηκε από έναν ελέφαντα την ώρα του κυνηγιού

thnathforerua5
Ένα επαγγελματίας κυνηγός ποδοπατήθηκε μέχρι θανάτου από έναν ελέφαντα, σε κυνήγι στη Ζιμπάμπουε, τον Απρίλιο του 2015.Ο 55χρονος Ian Gibson ήταν στη διαδικασία εντοπισμού ζώων στην Βόρεια Chewore στην κάτω κοιλάδα του Ζαμβέζη της Ζιμπάμπουε όταν βρήκε τραγικό θάνατο. Κυνηγούσε έναν ελέφαντα που οι ντόπιοι αποκαλούσαν «Ταύρο». Μόλις έφτασε περίπου σε απόσταση 100 μέτρων από το ζώο με στόχο τον χαυλιόδοντά του, ο «Ταύρος» εξοργισμένος ήρθε με μεγάλη ταχύτητα κατά πάνω του και τον σκότωσε.

6. Ο ψαράς που καρφώθηκε από ξιφία

thnathforerua6
Ο 47χρονος Randy Lianes βρήκε τραγικό θάνατο στη Χαβάη όταν ο ξιφίας τον οποίο είχε βάλει στο «στόχαστρο» με το ψαροτούφεκο πέρασε στην αντεπίθεση και τον κάρφωσε στο στήθος σκοτώνοντάς τον ακαριαία. Ο άνδρας αν και είχε μεγάλη εμπειρία στο ψάρεμα, βρήκε τραγικό θάνατο καθώς το χτύπημα του ξιφία πολύ δυνατό.

7. Ο άνθρωπος που σκοτώθηκε από μια μαύρη αρκούδα σε ένα κάμπινγκ

thnathforerua7
Ο 27χρονος Daniel Ward Folland O'Connor σκοτώθηκε σε ένα μικρό κάμπινγκ περίπου 10 χιλιόμετρα από το Mackenzie στον Καναδά την ώρα που η κοπέλα του κοιμόταν στο τροχόσπιτο. Όταν αυτή ξύπνησε και τον αναζήτησε είδε κηλίδες αίματος κοντά στο τροχόσπιτο και αμέσως κάλεσε βοήθεια. Τελικά ο άνδρας βρέθηκε νεκρός από τον πατέρα του που συμμετείχε στην αναζήτηση με την αρκούδα να στέκεται πάνω από το πτώμα. Δεν είναι σαφές γιατί ο άνδρας δέχθηκε επίθεση, ούτε έχει επιβεβαιωθεί εάν τα τρόφιμα ή τα σκουπίδια ήταν αυτά που έφεραν την αρκούδα στο κάμπινγκ.

Δημοσίευση σχολίου

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΦΟΡΤΩΣΗ

 
Top