Menu

Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι πρώτες φωτογραφίες από το Ice Hotel στη Σουηδία, προσφέροντας μια ιδέα από τις απίστευτες σουίτες που διατίθενται για τους επισκέπτες του διάσημου καταλύματος.Ο τριών μέτρων (!) παγωμένος ελέφαντας είναι μία από τις φετινές εντυπωσιακές δημιουργίες.Το ξενοδοχείο, που φτιάχνεται με τόσο χιόνι όσο θα αρκούσε για να φτιαχτούν 700 εκατομμύρια χιονόμπαλες, διαθέτει 19 θεματικές σουίτες, μια εκπληκτική εκκλησία και μπαρ.Η κατασκευή του ξενοδοχείου, κάθε χρόνο από την αρχή, απαιτεί τουλάχιστον 5000 τόνους φυσικού πάγου από τον ποταμό Torne της Σουηδίας. Μόνο οι εντυπωσιακοί πολυέλαιοι φτιάχνονται από 1000 χειροποίητους κρυστάλλους πάγου.Μόλις οι φωτογραφίες πέσουν κάτω από το μηδέν η κατασκευή αρχίζει- και διαρκεί περίπου δύο μήνες.
Η εκκλησία ανοίγει γύρω στα Χριστούγεννα.Κι αν τα εκπληκτικά παγωμένα δωμάτια δεν είναι αρκετά για να εντυπωσιάσουν τους επισκέπτες, το ξενοδοχείο αναλαμβάνει και να τους ειδοποιεί να ξυπνήσουν την κατάλληλη στιγμή για να απολαύσουν το Βόρειο Σέλας. Για να γίνει αυτό υπάρχει μια νέα εφαρμογή, η Aurora Skycam, που ειδοποιεί όταν αρχίζει το υπέροχο φαινόμενο.Διατίθενται επίσης δραστηριότητες στον πάγο, σκι και σεμινάρια επιβίωσης στην αρκτική γη αλλά και σπα.Το Ice Hotel έχει επίσης το ρουστίκ εστιατόριο Homestead ενώ υπολογίζεται πως από τον Δεκέμβριο έως τον Απρίλιο σερβίρονται περίπου 26.550 ποτά και 11.000 κούπες στα ροφήματα.
Φέτος το Ice hotel αναζήτησε ταλαντούχους γλύπτες και καλλιτέχνες για τις παγωμένες δημιουργίες του, θέσεις για τις οποίες εκδήλωσαν ενδιαφέρον περισσότεροι από 130 άνθρωποι.

pagos2pagos3pagos4pagos5pagos6pagos7pagos8pagos9pagos10

Δημοσίευση σχολίου

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΦΟΡΤΩΣΗ

 
Top