Εικόνες ντροπής στο δημοτικό κυνοκομείο Βόλου

Μέλη του σωματείου «Φιλοζωική Ομάδα Βόλου» πραγματοποίησαν αιφνιδιαστική επίσκεψη στο δημοτικό καταφύγιο αδέσποτων ζώων στην περιοχή Γλαφυρές και διαπίστωσε το μέγεθος της εγκληματικής εγκατάλειψης. Το σωματείο επιρρίπτει ευθύνες στο Δήμο Βόλου και καλεί  όλους τους ευαισθητοποιημένους πολίτες να παραστούν σήμερα Δευτέρα στη διαμαρτυρία στις 14.00 έξω από το Δημαρχείο.
image
«Ζητάμε: Προστασία των ζώων όπως ορίζει ο Νόμος και οι Διεθνείς Συνθήκες. Άμεση αλλαγή της διαχείρισης του δημοτικού καταφυγίου. Καλύτερη και ουσιαστικότερη συνεργασία της δημοτικής αρχής με τα φιλοζωικά σωματεία και τους εκπροσώπους τους στην πενταμελή επιτροπή παρακολούθησης του προγράμματος διαχείρισης των αδέσποτων ζώων», αναφέρει το κάλεσμα της Φιλοζωικής Ομάδας Βόλου.
image
Η αιφνιδιαστική επίσκεψη στο κυνοκομείο

« Η πόρτα του καταφυγίου ήταν ανοιχτή, ζώα βρίσκονταν μέσα και έξω από το χώρο και παρόντα ήταν δύο άτομα εκ των οποίων το ένα ήταν υπάλληλος του καταφυγίου. Διαπιστώθηκε η ύπαρξη υποσιτισμένων σκυλιών και ένα νεκρό σκυλί με σκουλήκια και μύγες πάνω του και έντονη μυρωδιά. Ήδη έχει κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου στην Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Βόλου για την άθλια κατάσταση των ζώων.
image
Επίσης, η περισυλλογή αδέσποτων ζώων που πραγματοποιείται γίνεται αδιάκριτα και χωρίς προϋποθέσεις. Δυστυχώς πάλι επαναλαμβάνουμε πράγματα που έχουμε θίξει και σε προηγούμενες χρονικές περιόδους και δεν εισακουστήκαμε. Απαιτούμε την ποινική δίωξη των υπευθύνων και την άμεση προστασία των ζώων»
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΦΟΡΤΩΣΗ

[disqus][blogger]

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget