Menu

Το Sea Cucumber (Ολοθούριο), με μια χημική ένωση από το σώμα του αγγουριού θάλασσας μπορεί να σκοτώσει αποτελεσματικά τα
καρκινικά κύτταρα. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να είναι μια τέλεια λύση για τον καρκίνο του δέρματος, παγκρέατος, ήπατος και του μαστού.
The frondoside, a chemical compound from the body of sea cucumber can effectively kill cancer cells. In that way it can be a perfect solution for skin, pancreas, liver and breast cancer.
Επίσης γνωστό ως γυμνοσάλιαγκας της θάλασσας κατά τους Σιγκαπουριανούς, η αρουραίος της θάλασσας κατά τους Κινέζους, ενώ σε εμάς είναι γνωστό ως αγγούρι της θάλασσας ή... (Ψ@λιάγκ@ς).

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Τα Ολοθούρια, ή Ολοθουροειδή, (Holothuroidea), είναι ομοταξία θαλάσσιων Εχινόδερμων με μακρύ σώμα. Απαντώνται στις θερμές και στις εύκρατες θάλασσες. Είναι περισσότερα γνωστά με την κοινή ονομασία αγγούρια της θάλασσας εξαιτίας του σχήματός τους, που θυμίζει το ομώνυμο λαχανικό. Κάτω από το δέρμα τους έχουν ενδοσκελετό. Ζουν μέσα στην άμμο ή σε ρωγμές βράχων αλλά και σε κοραλλιογενείς υφάλους. Σε είδη που διαβιούν στο πέλαγος, συνήθως ο σκελετός απουσιάζει. Μπορούν να αναπλάθουν μέρη του σώματός τους, τα οποία μερικές φορές αποκόπτουν για λόγους άμυνας. Ζουν συνήθως μοναχικά και τρέφονται με ζωικές ή φυτικές ουσίες, τις οποίες βρίσκουν στη λάσπη του βυθού. Υπάρχουν περί τα 500 είδη ολοθουροειδών.

Δημοσίευση σχολίου

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΦΟΡΤΩΣΗ

 
Top