Menu

To πρωί της 28ης Νοεμβρίου ένας 66χρονος άνδρας συνελήφθη στην Κάλυμνο καθώς όπως καταγγέλθηκε την προηγούμενη μέρα
πυροβόλησε και σκότωσε στην περιοχή του Πλατύ Γιαλού το σκυλί της γειτόνισσας του. Το σκυλί, σύμφωνα με την ιστοσελίδα kalymnosola.wordpress.com, είχε βγει ακολουθώντας την 53χρονη γυναίκα για να πάνε σε γειτονικό σπίτι. Κάποια στιγμή το μικρόσωμο ζώο – μόλις ενός έτους - απομακρύνθηκε από κοντά της και ενώ το αναζητούσε άκουσε την εκπυρσοκρότηση μιας καραμπίνας.

Αμέσως μετά είδε τον γείτονα της να περνά με το αυτοκίνητο του από μπροστά της και να ρίχνει ένα σακί μέσα σ’ έναν κάδο σκουπιδιών. Η 53χρονη έτρεξε προς τον κάδο και όταν είδε την ουρά του σκυλιού της να προεξέχει, άρχισε να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια συγκλονισμένη και σε κατάσταση πανικού.

Μια γνωστή της κοπέλα, που περνούσε με το αυτοκίνητό της από το σημείο σταμάτησε για να την βοηθήσει. Οι δύο γυναίκες αφού βρήκαν ένα μεγάλο σίδερο οικοδομής σε παρακείμενο οικόπεδο προσπάθησαν να ανασύρουν από τον κάδο το σακί με το πτώμα ζώου.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ο φιλοζωικός σύλλογος Hands of Κalymnos, ενώ η ιδιοκτήτρια μετέφερε το σκυλί στο κτηνιατρείο, όπου πιστοποιήθηκε ο θάνατός του και η αιτία που τον προκάλεσε.

Στην συνέχεια η 53χρονη πήγε και κατέθεσε καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Καλύμνου. Οι αστυνομικοί αφού συνέλαβαν τον 66χρονο τον οδήγησαν στον εισαγγελέα της Κω στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Πηγή: Κάλυμνος: Σκότωσε τον σκύλο της γειτόνισσας του και τον πέταξε στα σκουπίδια www.zoosos.gr

Δημοσίευση σχολίου

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΦΟΡΤΩΣΗ

 
Top