Σκύλος ξαναπερπάτησε με προσθετικά πόδια

Ξαναβρήκε τη χαρά και –κυρίως- τη ζωή, την οποία κόντεψε να χάσει όταν κάποιος τη δηλητηρίασε. Τώρα η Τάρα περπατά και παίζει ξανά.
Ένας σκύλος beagle cross βρέθηκε στη Ρουμανία και συγκεκριμένα
στην περιοχή έξω από ένα νοσοκομείο της χώρας. Το όνομα αυτού είναι Τάρα. Ήταν σε πολύ κακή κατάσταση, καθώς είχε πέσει θύμα δηλητηρίασης. Την ανέλαβε μια κτηνιατρική ομάδα, η οποία αναγκάστηκε να προχωρήσει σε ακρωτηριασμό των δύο μπροστινών ποδιών της για να τη σώσουν, καθώς είχε πάθει γάγγραινα.
Για την περιπέτεια της σκυλίτσας διάβασε η Kelly Hare, η οποία διευθύνει την φιλοζωική οργάνωση «Safe Rescue For Dogs» και αποφάσισε να βοηθήσει. Για πρώτη φορά έμαθε για την ιστορία της Τάρα τον περασμένο Οκτώβρη, διαβάζοντας ήταν μεταξύ μιας ομάδας σκύλων που δηλητηριάστηκαν και βρέθηκαν νεκροί. Μια εβδομάδα αργότερα όμως, ένας χειρουργός του ρουμανικού νοσοκομείου ανακάλυψε την Τάρα ζωντανή, την πήγε σε κτηνίατρο και μετά ένας εθελοντής τη μετέφερε αεροπορικώς στο Ηνωμένο Βασίλειο, αφότου η Hare κανόνισε όλα ταδιαδικαστικά. Τα μέλη της (οργάνωσης) ανέλαβαν τα υπόλοιπα. Συγκέντρωσαν το ποσό των 3.000 λιρών που ζητούσε μια αμερικανική εταιρεία που κατασκευάζει προσθετικά μέλη για να της… φτιάξει δύο πόδια. Όλα πήγαν κατ’ ευχή και τώρα η τετράχρονη Τάρα κάνει τα πρώτα βήματα της.
«Δε σταματά να κουνά την ουρά της από τη χαρά της πλέον. Της δόθηκε μια νέα ευκαιρία για να ζήσει. Είναι πολύ ευτυχισμένη και χαρούμενη που μπορεί και περπατά ξανά. Δείχνει περήφανη που έχει ξανά πόδια. Πριν υπέφερε πολύ», λέει η Kelly Hare. Η γυναίκα δέθηκε πολύ με τη σκυλίτσα, καθώς βίωσε μαζί της όλη τη διαδικασία αποκατάστασης της και αποφάσισε να την κρατήσει, με τις δυο τους να έχουν γίνει αχώριστες.
Δείτε την:
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΦΟΡΤΩΣΗ

[disqus][blogger]

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget