Menu

Ο Σίφης ο κροκόδειλος είναι εδώ και καιρό πασίγνωστος στο πανελλήνιο , και προσφάτως στο παγκόσμιο κοινό , μετά τη εμφάνιση του
στην Κρήτη. Δεκάδες τηλεοπτικές συνδέσεις και ρεπορτάζ έχουν γίνει και γίνονται καθημερινά...

 Ώρες τηλεοπτικού χρόνου , που τα κανάλια της διαπλοκής θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν για να ενημερώσουν για άλλα θέματα το κοινό καταναλώνονται σε ένα τόσο ασήμαντο θέμα. Αυτό βέβαια σε ένα ιδεατό κόσμο όπου τα Μ.Μ.Ε θα δούλευαν υπέρ του κοινού που τα παρακολουθεί και όχι να το χειραγωγούν παρουσιάζοντας του μια άλλη πραγματικότητα. Ένας ολόκληρος κρατικός μηχανισμός εμπαίζεται από αυτό το συμπαθές ερπετό , σε αντίθεση από τα αποκρουστικά ερπετά που μας κυβερνούν , που αδιαφορεί για κάθε παγίδα που του στήνουν και απολαμβάνει το μπάνιο του στο φράγμα που ζεί .

Το υπερσύγχρονο λοιπόν αυτό κράτος που ζούμε, ανίκανο μπροστά σε αυτή την ιδιοφυΐα που λέγετε Σίφης ,κάλεσε τον «κροκοδειλάκια» του Discovery Channel και ειδικού σε θέματα κροκοδείλων Ολιβιέ Μπερά. Η ανικανότητα είναι παραπάνω φανερή . Αυτοί οι τσαρλατάνοι , οι λωποδύτες της πολίτικης , που είναι ανήμποροι να συλλάβουν ένα κροκόδειλο, πως θα μπορέσουν να δομήσουν ένα μεγάλο και ισχυρό κράτος ; Πως θα ανασυστήσουν την διαλυμένη παιδεία των «συνωστισμών» , την κατεστραμμένη εργατική τάξη και τις εργασιακές σχέσεις που οι κηφήνες συνδικαλιστές διέλυσαν , την υγεία που καταρρέει , τις ένοπλες δυνάμεις που είναι σε αποσύνθεση και εν γένει όλη την ελληνική κοινωνία που οδηγείτε με μαθηματική ακρίβεια στον όλεθρο και στην εθνική αλλοίωση από την νέα τάξη πραγμάτων.

Είναι φανερό ότι το μόνο φάρμακο σε αυτή την αρρώστια είναι η άμεση αποχώρηση αυτών που κυβερνούν από την εξουσία καθώς η παρουσία τους εκεί είναι επικίνδυνη για το έθνος. Η ταχύτατη αντικατάσταση τους από μια μεγάλη εθνική κυβέρνηση με σοβαρή εξωτερική και κοινωνική πολιτική που δε θα κάνει σόου για να συλλάβει ένα κροκόδειλο άλλα θα είναι στο πλευρό κάθε Έλληνα, ώστε κάνεις μας να μην νιώθει μονός και εγκαταλελειμμένος.

Δημοσίευση σχολίου

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΦΟΡΤΩΣΗ

 
Top