Menu

Όποιος τον βλέπει δεν πιστεύει στα μάτια του, καθώς ο Ρούμπεν Ραμίρεζ παλεύει με πύθωνες, που το μέγεθος τους θα τρόμαζε πολλούς.
Πάντως, δεν κάνει εξαιρέσεις και τα βάζει και με άλλα είδη φιδιών. Είναι να μην πέσουν στα χέρια του. όπως λέει ο ίδιος βλάπτουν το περιβάλλον, καθώς εξαφανίζουν αρκετά είδη ζώων.Η διαδικασία εξόντωσης τους έχει ξεκινήσει από το 2000. Εδώ και 14 χρόνια δηλαδή, ο χειροδύναμος άνδρας δίνει μάχες με τα φίδια. «Ως παιδί όταν πήγαινα με τον πατέρα μου στα Everglades έβλεπα κάθε είδους θηλαστικά», τονίζει. Η περιοχή βρίσκεται κοντά στο σπίτι του στη Φλόριντα και συνεχίζει να την επισκέπτεται, μόνο που πλέον τα περισσότερα από τα ζώα που έβλεπε δεν υπάρχουν πια. «Τώρα είναι σαν έρημος. Δεν υπάρχει τίποτε», λέει ο ίδιος και εξηγεί ότι γι’ αυτό ευθύνονται τα συγκεκριμένα ερπετά.Ο 41χρονος Ραμίρεζ έχει πάρει πολύ σοβαρά το ρόλο του. Γι’ αυτό επισκέπτεται τέσσερις φορές την εβδομάδα το Εθνικό Πάρκο και όποιο φίδι βρεθεί στο δρόμο του… την έβαψε. Τα πιάνει με τα γυμνά χέρια του και τα παραδίδει στις Αρχές, οι οποίες κάθε φορά τον απομακρύνουν από την περιοχή. Ο ίδιος πάντως, ξέρει πολύ καλά τους κινδύνους που διατρέχει. Πάντως, λέει πως παρά το γεγονός ότι τον έχουν δαγκώσει «εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες φορές» μη δηλητηριώδεις πύθωνες, εκείνος δεν κάνει πίσω.
«Μου αρέσει να παλεύω και μετά να… αναλύω τα φίδια», υποστηρίζει και κάνει τον κόσμο να αναρωτιέται αν κάποιες φορές τα σκοτώνει ή όχι. Πάντως, οι ερευνητές αναφέρουν ότι γύρω από την περιοχή των Everglades υπάρχουν περί τα 15.000 φίδια.



Florida Snake Hunter Catches Deadly Pythons With Bare Hands

Δημοσίευση σχολίου

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΦΟΡΤΩΣΗ

 
Top