Menu

Οι "μαχητές" της Boko Haram αναγκάστηκαν να... βγουν από τα βάθη των δασών της Νιγηρίας, όπου και κρύβονταν, στα Νοτιοανατολικά της
χώρας, ώστε να γλυτώσουν από τα τσιμπήματα των μελισσών και τα φίδια που έκαναν την εμφάνισή τους στην περιοχή.
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, δύο ύποπτοι για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση Boko Haram, συνελήφθησαν από άνδρες της εθνοφρουράς της Νιγηρίας, όταν βγήκαν από το δάσος Sambisa στην πολιτεία του Borno.
Οι ένοπλοι, δήλωσαν στους στρατιώτες ότι δέχτηκαν επίθεση από μυστηριώδεις μέλισσες και φίδια που έχουν σκοτώσει πολλούς από τους συντρόφους τους, ενώ όπως ανέφεραν, πολλοί είναι οι τραυματίες.
"Αποφασίσαμε να τραπούμε σε φυγή όταν σχεδόν όλοι οι σύντροφοί μας έφυγαν από το δάσος Sambisa, μετά την επίθεση από φίδια και μέλισσες.
Όπως μας είπαν, αυτό ήταν αποτέλεσμα της απαγωγής των μαθητριών από άνδρες της οργάνωσης", δήλωσαν οι δύο ένοπλοι στη νιγηριανή εφημερίδα, Vanguard.
"Όπως μας είπαν άνθρωποι που δέχτηκαν επίθεση, τα φίδια και οι μέλισσες ήταν πρώτα άνθρωποι του οποίους σκοτώσαμε κατά τις επιχειρήσεις μας, και ήρθαν για να εκδικηθούν", προσθέτει ένας από τους ενόπλους
Πάντως η τρομοκρατική οργάνωση συνεχίζει την δράση, αφού πρόσφατα, εκτός από την απαγωγή μαθητριών, σε βομβιστική επίθεση σε εμπορικό κέντρο της Abuja, σκότωσε τουλάχιστον 21 ανθρώπους που έβλεπαν το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Δημοσίευση σχολίου

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΦΟΡΤΩΣΗ

 
Top