Menu

Αυστραλορπ Μαύρο Australorp Χαρακτηριστικά Ράτσα... Australorp kotes timi
Κειμενο απο μεταφραση.
Μαύρο Australorp κοτόπουλα ,
όπου αναπτύχθηκε , φέρνοντας Μαύρο Orpington απόθεμα από την Αγγλία και την διέλευση τους με Australorps από την Αυστραλία . Μπορούν επίσης να έχουν τις ρίζες σε πολλές άλλες φυλές , συμπεριλαμβανομένου του Rhode Island Red κοτόπουλα και Langshans . Αυτή η φυλή έγινε μέλος του Προτύπου Αγγλίας της τελειότητας το 1929 . Κατά την αναζήτηση για έναν σκληραγωγημένο φυλή του κοτόπουλου που είναι ένα εξαιρετικό αυγό - στρώματα , μαύρο Australorps είναι μια πρακτική επιλογή . Αυτό το πουλί είναι μερικές φορές δύσκολο να βρεθεί , οπότε ίσως χρειαστεί να κάνετε μια μικρή έρευνα για να προμηθευτούν αυτήν την φυλή .

Χρώμα και εμφάνιση
Η περιοχή της Μαύρης Australorps βαριά φυλή που κυμαίνεται 3-4 κιλά σε μέσο βάρος . Μωρό νεοσσοί είναι μαύρου χρώματος με λευκό underbellies και πηγούνια . Δεδομένου ότι τα κοτόπουλα ωριμάζουν, το εμπόριο μαύρο και άσπρο κάτω τους για λαμπερά μαύρα φτερά που λαμβάνουν σε πράσινο και μοβ γυαλάδα όταν στέκονται στο φως του ήλιου . Διαθέτουν μια μοναδική κόκκινη χτένα φωτεινότερο χρώμα από τα περισσότερα κοτόπουλα . Δεν έχουν φτερά στα πόδια και κάθε πόδι έχει 4 δάχτυλα . Στα άκρα των ποδιών τους είναι ροζ , το οποίο βοηθά τους διαφοροποιούν από τον παρόμοιο φυλή Jersey Giant , το οποίο έχει κίτρινα πόδια .

Αυγά και Παραγωγή
Αυτή η φυλή έχει τη φήμη είναι ο καλύτερος στρώμα καφέ αυγά ανάμεσα στις βαριές φυλές. Μία κότα έθεσε ένα αρχείο από τον 364 αυγά σε ένα χρόνο . Για το μεγαλύτερο μέρος , αυτά τα κοτόπουλα θα παράγει περισσότερα από 300 αυγά σε ένα χρόνο , πράγμα που σημαίνει ότι παράγουν ωάρια μέσα τους χειμερινούς μήνες , καθώς και τη θερινή περίοδο . Τα αυγά είναι μεσαίου μεγέθους και ελαφρύ καφέ . Νέοι κοτόπουλα μπορεί να αρχίσουν να παράγουν αυγά ήδη από τις 5 ή 6 μηνών . Οι κότες είναι καλό καλό αναθρεφτήρες που παίρνουν εξαιρετικά καλή φροντίδα των νεοσσών τους.

Η ιδιοσυγκρασία
Αυτές οι κότες είναι γνωστή για τα ντροπαλά , ήσυχα ιδιοσυγκρασίες τους . Είναι εύκολο να χειριστεί και να κάνει καλά σε στενό περιορισμό . Είναι κοινωνικός και να διαμένουν ειρηνικά με το είδος τους , καθώς και άλλες φυλές των κοτόπουλων . Είναι μια καλή επιλογή για τους ανθρώπους που θέλουν ένα κατοικίδιο ζώο κοτόπουλο που θα είναι επίσης ένας παραγωγικός αυγό - στρώματος .
Άλλα θέματα
Μαύρο Australorps είναι σκληραγωγημένα πουλιά που κάνουν καλά σε πολλά κλίματα , ειδικά ψυχρότερες περιοχές με μακρύ χειμώνα . Εξετάσει το ενδεχόμενο αύξησης τους για τους σκοπούς του κρέατος , καθώς και η παραγωγή αυγών , καθώς είναι ένα παχουλό πουλί και περιέχουν έναν καλό ανεφοδιασμό του λευκού κρέατος . Δεν έχουν την ικανότητα να πετούν πολύ ψηλά , έτσι ώστε να μπορείτε εύκολα να τους σε ένα περιφραγμένο στην περιοχή .

From:http://el.jsxys.com/farm-animals/farm-animals-as-pets/1013024176.html

Δημοσίευση σχολίου

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΦΟΡΤΩΣΗ

 
Top