Menu

Δείτε τι λένε τα ζώδια για την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2/5

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Η κρίση σου είναι καλύτερη από άλλες φορές οπότε μπορείς να μιλήσεις με άτομα που τα θεωρείς φίλους σου αλλά και να έχεις επαφές που σε βοηθάνε να αποκτήσεις γνώσεις ή ακόμα και προσβάσεις σε ομάδες με κοινά ενδιαφέροντα.
Έρωτας: Είναι πιο εύκολη η ανταπόκριση από ένα πρόσωπο που εδώ και καιρό πας και έρχεσαι μαζί του και αυτό συμβαίνει γιατί εσύ έχεις δώσει το οκ. Επειδή έχεις όμως θέλεις να κατέχεις το ταίρι σου, ίσως στο πίσω μέρος του μυαλού σου να φαντάζεσαι ότι από την πλευρά του υπάρχει απιστία ή κάτι που σου κρύβει κυρίως αν είναι Ταύρος η Σκορπιός.
Καριέρα & Οικονομικά: Καλό είναι όταν έχεις κάτι που είναι αποκλειστικά δικό σου, μια ιδέα ή εφαρμογή, να το μοιράζεσαι για να μπορέσεις να την υλοποιήσεις πιο εύκολα και να έχεις κέρδος.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Η σημαντικότητα μερικές φορές μιας κατάστασης ίσως να μειώνεται και να βοηθάει κι εσένα που δεν μπορείς εύκολα να δεχτείς τις αλλαγές. Όταν γνωρίσεις καλά αυτό που σε ενδιαφέρει, βλέπεις ότι δεν είναι μονόδρομος αλλά υπάρχουν κι άλλοι δρόμοι.
Έρωτας: Θέλεις να είσαι μαζί με Δίδυμο, Τοξότη ή Υδροχόο αλλά χρειάζεται για να περνάς καλά να ανοίξεις περισσότερο σαν άτομο, μειώνοντας το πείσμα και τις εμμονές για κάποια πράγματα. Ο Ιχθύς είναι πολύ κοντά σου γιατί σου δίνει συναίσθημα.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι συνθήκες είναι πιο εύκολες και έχεις ευκαιρίες να τα καταφέρεις γιατί ο Ερμής είναι στο ζώδιο σου και έχει ιδέες που μπορεί να σου φέρουν έστω ένα μικρό κέρδος. Αρκεί να τις κινήσεις και να τις χρησιμοποιήσεις έγκαιρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Ένα κομμάτι από την αληθινή σου φύση σήμερα θα βγει στην επιφάνεια και θα σε βοηθήσει να βρεις περισσότερο τον εαυτό σου. Όταν προσεγγίζεις την προσωπική σου αλήθεια πάντα νιώθεις καλύτερα και έχεις δύναμη να ανταπεξέλθεις στα πάντα. Για αυτό το μοίρασμα, η ανταλλαγή πληροφοριών και γνώσεων είναι κάτι που σε ευχαριστεί απεριόριστα, μόνο προσπάθησε να μην είναι κουτσομπολιό.
Έρωτας: Έχεις αυτοπεποίθηση και αυτό σε βοηθάει να κάνεις καλύτερες προσωπικές επαφές. Για αυτό να μιλήσεις ειλικρινά και όχι πολύ διπλωματικά για να μην έχεις προστριβές. Ο Αιγόκερως βέβαια ζητάει κατά κάποιο τρόπο να μπεις στο καλούπι και σε υποχρεώσει κι αυτό ίσως να σε κουράζει.
Καριέρα & Οικονομικά: Περνάς μια φάση που όλα αλλάζουν γύρω σου και τίποτε δεν παραμένει σταθερό. Εάν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να επιτύχεις πάνω σε ένα συγκεκριμένο στόχο αρκεί να ξέρεις τι θέλεις και τι είναι για σένα εφικτό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Η τάση σου να αποσυρθείς δεν θα είναι και τόσο εμφανής αφού θα μιλάς συνέχεια για κάποιες υποθέσεις που σε απασχολούν και θα τις μοιράζεσαι με άτομα που εμπιστεύεσαι. Χρειάζεται πάντως να προχωρήσεις κυρίως σε θέματα πτυχίου και γνώσεων για να μην μείνεις πίσω και μετά τρέχεις.
Έρωτας: Η εμπιστοσύνη που δείχνεις σε ένα πρόσωπο που πιθανόν να είναι Δίδυμος ή Τοξότης μερικές φορές κλονίζεται αν δεν συμπεριφέρεται με τους δικούς σου κώδικες και κανόνες. Η εξυπνάδα από την πλευρά σου είναι να μην ταυτίζεσαι πάντα με τον χαρακτήρα του άλλου και να νομίζεις ότι σε απορρίπτει γιατί ο καθένας δίνει με τον τρόπο του και αυτό χρειάζεται να αξιολογήσεις. Η κρυφή επαφή με ένα πρόσωπο που μπορεί και να ταξιδεύει ή να είναι μακριά σε έχει αναστατώσει και πάλι.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις αποδείξει ότι μπορείς να τα καταφέρεις γιατί έχεις καλό κουμάντο και ξέρεις την αίσθηση της οικονομίας. Αν τώρα σου παρουσιάζεται μια ευκαιρία να μαζέψεις χρήματα, χωρίς όμως να το ξέρουν τα άτομα από την οικογένεια σου, δεν είναι και τόσο κακό, αφού έχεις ανάγκη να υπάρχει εξασφάλιση.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Η φιλική συμμετοχή σε πολλές ομάδες ή παρέες θα σου κάνει καλό γιατί θα βγεις προς τα έξω και θα έχεις κάτι να πεις. Αυτό σε χαλαρώνει και σε βοηθάει και να ανοίγεις πόρτες αλλά και οι ελπίδες σου να αναπτερώνονται.
Έρωτας: Έχεις μια ευκαιρία να γυρίσεις μια σχέση από δήθεν φιλική σε ερωτική και κυρίως με Δίδυμο, Τοξότη. Καλύτερα είναι να επιλέξεις να κάνεις χαλαρές συζητήσεις, αστεία ή οτιδήποτε άλλο για να φτιάξει η ατμόσφαιρα και να είναι ανάλαφρη και όμορφη. Ξέχασε αυτά που σε χωρίζουν ακόμα και τον Ταύρο ή Υδροχόο.
Καριέρα & Οικονομικά: Μέσα σε φιλική ατμόσφαιρα θα μπορείς να αναπτύξεις πιο εύκολα τις δυνατότητές σου κυρίως αν ασχολείσαι με το εμπόριο γιατί θα έχεις μια άνεση στο άνοιγμα και στην προώθηση. Να θυμάσαι πάντα ότι οι δημόσιες σχέσεις χρειάζονται για την δουλειά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Υπάρχει μια έντονη επικοινωνία με πολύ κόσμο που σίγουρα σε κουράζει αλλά τουλάχιστον σου δίνει την ευκαιρία να διαπιστώσεις ότι υπάρχουν και άλλες γνώμες ή απόψεις και δεν είναι μονόδρομος. Να προσέχεις περισσότερο το άγχος σου σήμερα γιατί μπορεί να μεγαλώσει. Φρόντισε λοιπόν να μην αναλαμβάνεις κάτι πάνω από τις δυνάμεις σου.
Έρωτας: Η σχέση σου με έναν άλλον Παρθένο μερικές φορές μπορεί να περάσει σε μια φάση επιπόλαια και να μην σου αρέσει καθόλου. Δεν πειράζει, καλό είναι να χαλαρώνετε και λίγο και να έχετε μια ελαφρότητα. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με έναν Δίδυμο ή Τοξότη και να σε ενοχλήσει βαθιά γιατί πιστεύεις ότι χάνονται κάπως οι κοινές σας αξίες.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν άτομα που θέλουν να συνεργαστούν μαζί σου αλλά εσύ πιέζεσαι και το δείχνεις έντονα, οπότε μπορεί να χαλάσεις κάτι εκεί που πάει να ξεκινήσει. Πρόσεξε γιατί μπορεί να χάσεις ένα πρόσωπο που αξίζει.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Η θετική στάση είναι αυτή που σε βοηθάει και σου δίνει την δυνατότητα να περάσεις όμορφα και να κάνεις και κάποιες τρέλες που μόνο εσύ ξέρεις, χωρίς να γίνεται καμία ζημιά ή κάτι που θα ενοχλήσει τους άλλους.
Έρωτας: Έχεις έναν τρόπο και ελίσσεσαι οπότε δεν μπορείς να αντισταθείς σε ένα άτομο που παλιά πιθανόν να σε είχε πληγώσει και τώρα θα επικοινωνήσεις μαζί του. Ο Κριός μπορεί να κάνει μια κίνηση που να ανατρέψει κάποιες δυσκολίες μεταξύ σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Αν κάνεις μια κίνηση, θα δεις ότι μπορεί να μην σου φέρει το αποτέλεσμα που θέλεις αλλά θα μάθεις κάτι που σίγουρα θα σε οδηγήσει σε μια πηγή που έχει να κάνει και με το εξωτερικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Έχεις πάρα πολλά πράγματα να κάνεις τα οποία ίσως δεν σου πηγαίνουν και τόσο γιατί θέλουν περισσότερη επικοινωνία και μερικές φορές βαριέσαι να μιλάς γιατί νιώθεις ότι χάνεις την δύναμή σου.
Έρωτας: Η επαφή με Δίδυμο είναι κάπως περίεργη γιατί νιώθεις ότι διακατέχεται από ένα έντονο συναισθηματισμό που μπορεί να μην έχει σχέση με την πραγματικότητα οπότε δεν μπορείς εύκολα να τον εμπιστευτείς. Η επαφή με Ταύρο είναι πιο εύκολη γιατί μιλάτε την ίδια γλώσσα.
Καριέρα & Οικονομικά: Κινείσαι με κάποιους συνεργάτες αλλά δεν ξέρεις αν τελικά σε έχουν διαλέξει για να κάνεις κάτι παραπάνω μαζί τους ή όχι. Καλύτερα να μην το συζητήσεις όμως γιατί μπορεί να αλλάξει η κατάσταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Το ότι θα χρειαστεί να μοιραστείς στιγμές και εμπειρίες ή γνώσεις με τους γύρω σου είναι το καλύτερο που έχεις να κάνεις για σήμερα. Οι καταστάσεις το απαιτούν για να έχεις την ανάλογη στήριξη από αυτούς που έχεις ανάγκη να είναι δίπλα σου. Ένα πρόσωπο φιλικό πιθανόν να έρθει πολύ κοντά σου.
Έρωτας: Η πολυδιάστατη φύση σου μερικές φορές αναζητάει να ανοίγεται. Αν έχεις ακόμα την ελευθερία σου θέλεις να γνωρίζεις άτομα για να δεις με ποιο τελικά θα ταιριάξεις. Σήμερα έχεις ευκαιρία να γνωριστείς με ένα άτομο που θα ταιριάζετε αρκετά και πιθανόν να είναι Δίδυμος. Από την άλλη τα αισθηματικά σου ρέουν πιο εύκολα και ο Ζυγός είναι πολύ κοντά σου.
Καριέρα & Οικονομικά: Θα κάνεις νέες γνωριμίες και ανοίγματα τα οποία θα σου φέρουν μια ευκολία το να δείξεις τις γνώσεις σου και τις ικανότητές σου. Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία για σένα και κυρίως αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο να κάνεις συνεργασίες έξυπνες που θα ωφεληθείτε από κοινού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Σου είναι κάπως δύσκολη η προσαρμογή σε ασυνήθιστα πράγματα ή μέρη που δεν γνωρίζεις πολύ καλά γιατί θέλεις να υπάρχει μεγαλύτερη προστασία από τα άτομα και το περιβάλλον. Όταν αναγκάζεσαι να χειριστείς τις καθημερινές σου υποθέσεις με διπλωματία ή ευελιξία τότε δεν τα πάς και πολύ καλά γιατί νομίζεις ότι δεν είσαι ο εαυτός σου.
Έρωτας: Η επικοινωνία πιθανόν να είναι απαραίτητη για να μπορέσεις να βγεις από κάποια αδιέξοδα. Όσο και να μην θέλεις να μιλήσεις το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πεις ανοικτά αυτά που σκέφτεσαι, κυρίως με Δίδυμο και με Υδροχόο
Καριέρα & Οικονομικά: Η αντικειμενικότητα μερικές φορές χρειάζεται για να κάνεις την ζωή σου πιο εύκολη αλλά να είσαι και πολυπράγμων για να μην βρεθείς έξω από το παιχνίδι. Εμπορικές πράξεις και συμφωνίες θα σε βοηθήσουν να εξελίξεις τις εμπειρικές σου γνώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Έχεις μια ανοικτή και θετική συμπεριφορά και αυτό σε βοηθάει να προσεγγίσεις πρόσωπα και καταστάσεις που άλλες φορές δεν σου ήταν εύκολο. Η γνώση ενός θέματος σε βαθύτερο επίπεδο θα σε βοηθήσει να κάνεις την ζωή σου πιο εύκολη.
Έρωτας: Καταλαβαίνεις και εσύ πιο εύκολα ότι όσο πιο ανοικτά μιλάς για τα εσωτερικά σου συναισθήματα χωρίς να φοβάσαι ότι θα εκτεθείς τόσο πιο εύκολο είναι να έχεις μια καλύτερη σχέση έστω και με ένα πρόσωπο που αυτή την στιγμή υπάρχει απόσταση. Λιοντάρι, Ζυγός και Τοξότης θα σε εκφράσουν πιο εύκολα.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις κάποιες δυνατότητες να διαπραγματευτείς τις καταστάσεις πιο εύκολα και κυρίως να κατευθύνεις εσύ τα πράγματα όπου θέλεις γιατί νιώθεις ότι έχεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό σου, οπότε θα σου δοθεί και η ευκαιρία να κερδίσεις.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Μην μπερδεύεσαι με πολλά πράγματα γιατί σίγουρα θα ξεχαστείς και θα αφήσεις ένα σημαντικό μέρος πίσω. Αν έχεις δώσει ραντεβού σε πολλά άτομα στο τέλος θα δεις τα λιγότερα. Καλύτερα να κάνεις διάκριση. Επίσης χρειάζεται προσοχή σε αυτά που θα πεις για άλλα πρόσωπα. Η κριτική σου μερικές φορές φαίνεται σαν κουτσομπολιό.
Έρωτας: Η επαφή με Δίδυμο τις πιο πολλές φορές σε πονάει γιατί άλλα καταλαβαίνει ο ένας και άλλα ο άλλος. Τώρα ίσως να βρεθείτε πιο κοντά και να ανταλλάξετε πιο εύκολα κάποιες κουβέντες που θα πιάσουν τόπο. Μόνο προσπάθησε και εσύ να καταλάβεις τις ανάγκες του γιατί έχετε διαφορά στον τρόπο επαφής. Ο Τοξότης είναι ένα χαρούμενο πρόσωπο που όμως νιώθεις ότι σε πιέζει αλλά στο τέλος καταφέρνετε κάπως να τα βρείτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις ευκαιρίες τις οποίες όμως εκεί που νιώθεις ότι τις βρίσκεις τις χάνεις γιατί δεν είναι εύκολο κατά την γνώμη σου να τις συγκρατήσεις. Μάλλον εσύ χρειάζεται να παραμείνεις σε μια μεριά και να μην παραπαίεις από τις διάφορες γνώμες των άλλων.

Πηγή: http://www.astrology.gr

Δημοσίευση σχολίου

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΦΟΡΤΩΣΗ

 
Top