Menu

Thousands of newly-hatched ducklings sold as live SNAKE FOOD in China as country is gripped by bird flu crisis

Unwanted ducklings being sold by the truckload to snake farmers in China Shocking scenes at poultry farms follow new outbreak of lethal H7N9 virus Thousands of ducklings incinerated at other farms across the country.
Κίνα, χιλιάδες εκκολαπτόμενοι νεοσσοί –παπάκια- πωλούνται σε φάρμες φιδιών για λίγες μόνο πένες, για να χρησιμοποιηθούν ως ζωντανή τροφή SNAKE FOOD. Τα παπάκια φορτώνονται μαζικά σε φορτηγά με προορισμό τα εκτροφεία φιδιών.Στην Κίνα που πλήττεται από τη γρίπη των πτηνών με νέο ξέσπασμα του θανατηφόρου ιού H7N9 - 17 νεκροί από τον ιό- χιλιάδες ανεπιθύμητα παπάκια αποτεφρώνονται καθημερινά στις πτηνοτροφικές εγκαταστάσεις.Ο ιός που μόλυνε 63 άτομα στην Κίνα, δεν έχει επιβεβαιωθεί εάν μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο.
Tα περισσότερα κρούσματα εμφανίστηκαν στην ανατολική Κίνα, και σύμφωνα με τον πρόεδρο του New Hope Group (μεγαλύτερος παραγωγός ζωοτροφών στη χώρα) η κατανάλωση πουλερικών μειώθηκε τουλάχιστον κατά το ήμισυ.Οι αγορές ζωντανών πουλερικών κλείνουν στο Πεκίνο και στη Σαγκάη και η επιλογή για τη διάθεση των νεοσσών είναι ο θάνατος με αέριο ή να γίνουν τροφή για φίδια.


Δημοσίευση σχολίου

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΦΟΡΤΩΣΗ

 
Top